Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Onschuldige’ Kjeld Nuis reageert met sneer op aantijgingen van ex over affaire met Joy Beune

‘Onschuldige’ Kjeld Nuis reageert met sneer op aantijgingen van ex over affaire met Joy Beune

‘Onschuldige’ Kjeld Nuis reageert met sneer op aantijgingen van ex over affaire met Joy Beune

Vorige week verscheen de nieuwste editie van LINDA. met daarin een openhartig interview met schaatsheld Kjeld Nuis (30). Onder meer de veelbesproken breuk met zijn ex Jill de Robles komt aan bod. Kjeld beweert haar niet verlaten te hebben voor zijn nieuwe liefde Joy Beune, maar daar denkt Jill anders over. Op Instagram haalde ze keihard uit naar haar ex en ‘RTL Boulevard’ kon het niet laten de schaatser dit weekend te vragen om een reactie.

De breuk

Kjeld en Jill, samen ouders van zoontje Jax (3), maakten begin 2019 bekend uit elkaar te gaan, waarna geruchten over een nieuwe relatie met collega-schaatsster Joy Beune (21) meteen rondgingen. Driekwart jaar na het nieuws over de breuk bleken de twee inderdaad een setje. De liefde zou volgens de twee pas na de breuk met Jill zijn opgebloeid, maar Kjeld’s ex beweert nu, naar aanleiding van het LINDA.-interview, dat de vork anders in de steel zit.

‘Ik ben de goedpraterij zat’

“Ik heb niemand bedrogen”, benadrukte de sportman in het maandblad. Daarop reageerde Jill fel in haar Instagram Stories. “Dat heb je wel, maar dat is oud nieuws. Ik heb je al ‘vergeven’ in het belang van Jax. Hij is belangrijk, de escapades veel minder. Maar na al die tijd ben ik de goedpraterij en alles erover in de media zat. Dat is privé en doet pijn”

Toch nog even een sneer

Als RTL Boulevard-verslaggever Fatima Moreira de Melo voor een item een bezoekje brengt aan Kjeld, kan ze het dan ook niet laten even te vragen naar de ‘rel’. De 30-jarige Kjeld laat meteen weten er niet meer over kwijt te willen, maar doet dat niet zonder nog even een steek onder water te geven aan zijn ex. “Daar wil ik me nu verder niet over uitlaten, anders maakt zij weer een Insta Story en staat het de volgende dag weer bij jullie op RTL Boulevard. Daar distantieer ik me van, daar doe ik niet aan mee.”

‘We doen ons best voor Jax’

Ondanks het toch wel soort van moddergooien van afgelopen week, vertelt Kjeld trots te zijn op hoe hij en Jill uit elkaar zijn gegaan. “Het ging de laatste tijd eigenlijk best wel heel goed. Ik ben daar ook best wel trots op, dat we tot daar zijn gekomen. Helaas gaat het dan nu even wat minder, maar dat komt ook wel weer goed”, aldus de sportman over de huidige situatie met zijn ex. “Je doet uiteindelijk gewoon je best om het voor Jax zo goed mogelijk te laten verlopen en met dat ventje gaat het megagoed, dus daar doen we ons best voor.”

Lees ook
Ex-vriendin haalt keihard uit naar Kjeld Nuis op Instagram: ‘Je hebt me wél bedrogen’

Oude en nieuwe liefdes

Kjeld en Jill (zie foto onderaan) vormden bijna vijf jaar een stel toen de schaatser in januari 2019 bekendmaakte dat er een einde was gekomen aan hun relatie. In september 2016 kregen zij samen hun zoontje Jax. Sinds eind 2019 is Kjeld officieel samen met Joy.

Bekijk het fragment in onderstaande video:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

FIJN WEEKEND! ?Poseren moet je leren? @linda

Een bericht gedeeld door Kjeld Nuis (@kjeldnuis) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?Gefeliciteerd toppertje❤️

Een bericht gedeeld door Kjeld Nuis (@kjeldnuis) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Cover van de Telegraaf VROUW glossy @telegraaf.nl @vrouw_nl ?by Stef Nagel #vaderdag #fathersday (voor al mn inline maten, sorry?❤️)

Een bericht gedeeld door Kjeld Nuis (@kjeldnuis) op

Kjeld, Jax en Jill:

Kjeld nuis jill ex

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress