Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mooi stel: Kjeld Nuis (30) deelt eerste romantische foto met nieuwe vriendin (21)

Mooi stel: Kjeld Nuis (30) deelt eerste romantische foto met nieuwe vriendin (21)

Mooi stel: Kjeld Nuis (30) deelt eerste romantische foto met nieuwe vriendin (21)

De relatie van Kjeld Nuis liep eind 2018 op te klippen. De schaatser bleef een nieuwe romance met collega Joy Beune nog lang ontkennen, maar inmiddels weten we al een tijd dat de twee samen een liefdeskoppel vormen. Kjeld deelt nu voor het eerst een liefdeskiekje met zijn nieuwe vlam.

Verjaardagswens

En dat doet hij om de jarige Joy in het zonnetje te zetten. “Gefeliciteerd toppertje”, schrijft de 30-jarige Kjeld met een hartjes- en confettikanon- emoji bij de foto van zichzelf en Joy. Een plaatje uit de oude doos, zo blijkt, want zijn geliefde deelde dit exemplaar al op 25 december. Joy vierde haar 21e verjaardag.

Topsporter

Eén van de redenen van de breuk met zijn ex, met wie hij in september 2016 zoontje Jax (3) kreeg, was volgens Kjeld het leven dat hij leidt als topsporter. Een leven dat vooral draait om hem en zijn prestaties. “Ik denk dat Jill lange tijd het gevoel had dat ze in mijn schaduw leefde. Alles ging volgens míjn plan. Als ik terugkwam van trainingskamp wilde zij leuke dingen doen, maar thuis moest ik trainen en rusten. Ze zei weleens dat ze liever had gehad dat ik kassamedewerker was geweest dan topsporter”, vertelde hij onlangs in een interview met Viva.

Lees ook
Kjeld Nuis openhartig over relatiebreuk én geruchten vermeende nieuwe liefde

Overspel

Dat klinkt als een begrijpelijke en logische verklaring, maar er wordt door menigeen getwijfeld aan het feit dat dat de doorslag voor de scheiding zou hebben gegeven. Na de breuk verschenen er vrijwel direct geruchten dat deze mede zou zijn veroorzaakt door overspel van Kjeld. Hij zou een scheve schaats gereden hebben met zijn mooie teamgenote Joy. In februari 2019 ontkende Kjeld nog dat er sprake zou zijn van een romance tussen hem en de blonde schaatsster. “Over die roddels wil ik niks kwijt. Ik wil eerst alles met Jill achter de rug hebben. Elke keer dat er over mij en Joy wordt gepraat of geschreven, is alles weer in rep en roer. Dan belt Jill me weer huilend op. Het is alleen maar olie op het vuur en dat is superkut.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?Gefeliciteerd toppertje❤️

Een bericht gedeeld door Kjeld Nuis (@kjeldnuis) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Do I smell birthday cake? ?? #21yearsold #levelup

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress