Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kirsten Schilder over nieuwe carrière als columnist én vlogger van Flair: ‘Nick moest er wel aan wennen’

Kirsten Schilder over nieuwe carrière als columnist én vlogger van Flair: ‘Nick moest er wel aan wennen’

Kirsten Schilder over nieuwe carrière als columnist én vlogger van Flair: ‘Nick moest er wel aan wennen’

Als lezer van Flair kan het je haast niet ontgaan zijn dat Kirsten Schilder (36) niet alleen onze nieuwe columnist, maar óók de eerste vaste vlogger van Flair TV is. In ‘RTL Boulevard’ doet de brunette een boekje open over de nieuwe stap in haar carrière én vertelt ze hoe haar man Nick (36) ermee omgaat.

Kirsten Schilder over Flair (TV)

Sinds kort biedt Kirsten een kijkje in haar leven door vlogs op te nemen voor Flair TV én wekelijks een column te schrijven voor ons tijdschrift. “Wat ik heel leuk vind om te delen, is hoe wij het als gezin doen”, vertelt ze erover voor de camera van RTL Boulevard. “Waar ik als moeder tegenaan loop, maar ook als vrouw van.”

Kirsten uit haar comfortzone

De brunette klimt in de pen wanneer haar drie kinderen in bed liggen. “Anders hoor ik na vier zinnen al: mama, mama. En dan ben ik alweer uit mijn verhaal”, aldus Schilder. Over Kirsten uit haar comfortzone – haar serie op Flair TV – vertelt de vrouw van Nick: “Het vloggen gaat voornamelijk over de dingen die ik de afgelopen jaren heel graag heb willen doen, maar nooit de prioriteit aan heb gesteld of waarvan ik heb gedacht: hé, dít is nu het moment om het te doen.” Zo leerde Kirsten bijvoorbeeld in de eerste aflevering van haar vlogreeks salsadansen, sámen met haar geliefde. “Het zijn alleen maar leuke dingen die ik mag doen.”

Wennen voor Nick

Wat Nick van haar nieuwe carrière vindt? “Hij moest wel even wennen”, vertelt Kirsten. “Niet dat ik iets ging doen, want dat vindt-ie alleen maar leuk en dat stimuleert hij ook alleen maar. Maar er staat nu ook in onze agenda een tijd geblokt voor mijn vlogopnames. Dat houdt dus in dat Nick op dat moment thuis moet zijn. Dat doet hij met veel plezier en hij plant daar nu omheen.”

De tekst gaat verder onder de video.

Wens in vervulling

In Flair vertelde Kirsten onlangs al dat er met haar nieuwe column een lang gekoesterde wens in vervulling was gegaan. “Van jongs af aan was schrijven al mijn favoriete hobby. Ik kreeg dan ook meermaals een privéplekje op de gang toegewezen, omdat ik mijn schrift volschreef met teksten die niet bij het gegeven college hoorden. Een van de weinige dingen die ik weet, is dat mijn liefde om te schrijven, allesbehalve vervlogen is. Integendeel! De laatste jaren is het weer meer en meer aan de oppervlakte gekomen.”

Lees ook
Kirsten Schilder: ‘Daar kreeg ik van Nick mijn allereerste zoen. En niet op mijn wang’

Drie kinderen

Kirsten Schilder (36) is de vrouw van zanger Nick (36). Samen hebben ze drie kinderen, Nikki (9), Julian (7) en Jackie (3). Vanaf juni schrijft ze in Flair wekelijks over haar leven. Iedere twee weken verschijnt er een nieuwe vlog van de brunette op Flair TV. Hier kun je de eerste aflevering bekijken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?Vaderdag bij de fam. Schilder?Hoe vieren jullie Vaderdag?

Een bericht gedeeld door Kirsten Schilder (@kirsten_schilder) op

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Bart Honingh voor Flair