Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Onze’ columnist Kirsten Schilder brengt boek ‘Making memories’ uit voor moeder en kind

‘Onze’ columnist Kirsten Schilder brengt boek ‘Making memories’ uit voor moeder en kind

‘Onze’ columnist Kirsten Schilder brengt boek ‘Making memories’ uit voor moeder en kind

Vandaag op 4 oktober was het dan eindelijk zover! De boeklancering van Making Memories en wij van Flair mochten daarbij zijn. Onze Columnist Kirsten Schilder (38) en Jill Schirnhofer (29) schreven samen het Making memories invulboek voor moeder en kind.

Dé manier om herinneringen te bewaren

Making memories

Samen herinneringen maken, is het leukste wat er is! Making memories is een uniek invulboek voor moeder en kind, waarin zowel mama’s jeugdherinneringen als de belevenissen van het kind worden gebundeld.

Het boek zit boordevol open vragen, creatieve spelletjes en leuke opdrachten, die ervoor zorgen dat moeder en kind nog meer over elkaar te weten komen. De inhoud van het boek, en alles wat zij samen opschrijven, maakt aan het lachen, brengt waardevolle gesprekken op gang en zorgt vooral voor heerlijke qualitytime met zijn tweeën.

Ook is er veel ruimte om foto’s in te plakken, te kleuren en te tekenen. En vergeet niet, dit invulboek hoeft natuurlijk niet in één keer te worden ingevuld; juist leuk als het groeit met de tijd! Zo ontstaat er een bijzonder, vrolijk en liefdevol herinneringsboek, om voor altijd te bewaren.

Lancering

Maandenlang hebben de schrijfsters aan het boek gewerkt. Op Instagram vroegen Kirsten en Jill wat er allemaal speelde bij hun volgers en kids. Veel van deze input is verwerkt en meegenomen in het boek.

Vandaag vond de lancering van Making memories plaats in het grand cafe Krasnapolsky. Presentatrice en goede vriendin Kim Kötter opende de ochtend met een mooie speech. Kirsten en Jill volgde met hun dankwoordje waarna er een heerlijk ontbijt klaar stond voor alle gasten.

Lees ook
Kirsten Schilder: ‘Jongens, we houden een luizenfeest!’

Het invulboek ligt vanaf vandaag in de boekhandels en is te koop voor €17,99. Making memories is voor moeder en kind vanaf 6 jaar. Ren snel naar de winkel en bemachtig die van jou!

Wij spraken met de twee schrijfsters, wil je het hele interview zien? Houd dan onze Instagram goed in de gaten!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief

Beeld: ANP