Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kind Charly Luske en Tanja Jess gaat voortaan door het leven als vrouw: ‘Ze heet nu Alice’

Kind Charly Luske en Tanja Jess gaat voortaan door het leven als vrouw: ‘Ze heet nu Alice’

Kind Charly Luske en Tanja Jess gaat voortaan door het leven als vrouw: ‘Ze heet nu Alice’

Het 19-jarige kind van Charly Luske (43) en Tanja Jess (55) gaat voortaan door het leven als vrouw. Ze heeft zichzelf de naam Alice gegeven. Dat vertelt Tanja aan Story

Proces

Het is een besluit dat Alice’ ouders volop steunen. Tanja vertelt dat ze het belangrijk vindt dat Alice alles op haar eigen manier kan onderzoeken en uitvinden. “Ik wil haar organisch haar weg laten vinden. Het is een proces waarin ze kleine stapjes maakt.” Verder wil Tanja er niet over uitweiden.

Alice post op Instagram een aantal foto’s van zichzelf, waaruit blijkt dat ze als model werkt. Wij vinden haar prachtig!

De tekst gaat verder onder deze afbeelding.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @alicejessofficial

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @alicejessofficial

Lees ook
Charly Luske over vreemdgaan: ‘Er zijn honderden collega’s waarvan ik het weet’

Huwelijksproblemen

Kortgeleden kwam het huwelijk van Charly en Tanja in negatief daglicht te staan. Toen werd bekend dat Charly er nogal wat contact met een andere vrouw op nahield. In het YouTube-programma Roddelpraat werd het buitensporige contact van Charly bekend gemaakt.

Daar was Tanja absoluut niet over te spreken. Ze liet wel weten dat Charly inderdaad kampte met een aantal problemen. Zo vertelde ze ‘dat er sprake is van een hardnekkige behoefte aan bevestiging waardoor hij bepaalde verleidingen niet kan weerstaan.’ Verder liet ze via Instagram weten dat de twee zich momenteel in ‘een zoektocht’ binnen hun relatie bevinden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Brunopress