Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim-Lian harkt complimenten binnen met bikinifoto (en zorgt voor hilariteit bij volgers)

Kim-Lian harkt complimenten binnen met bikinifoto (en zorgt voor hilariteit bij volgers)

Kim-Lian harkt complimenten binnen met bikinifoto (en zorgt voor hilariteit bij volgers)

Net als iedereen doet ook Kim-Lian van der Meij (39) haar uiterste best om wat verkoeling op te zoeken. Dat de zangeres zich niet tegen laat houden door een beetje gebrek aan ruimte, bewijst een van haar meest recente posts op Instagram. En met het tweetal kiekjes kan ze niet alleen rekenen op een stroom aan complimenten, maar weet de presentatrice óók de nodige lachers op haar hand te krijgen.

Bikinifoto Kim-Lian van der Meij

Op social media heeft Kim-Lian twee foto’s gedeeld. Op het eerste (pikante) plaatje is te zien hoe de zangeres in haar bikini onder een straal water staat, alsof ze onder een verkoelende buitendouche staat. Maar niets is minder waar, zo blijkt als je naar de volgende afbeelding swipet. Daarop is te zien hoe Van der Meij op een klein balkon in een schelpzwembadje zit en een gieter vol water over zich heen laat stromen. “Instaglam vs. reality”, grapt ze dan ook.

Zo grappig

Volgers van Kim-Lian liggen massaal in een deuk om de foto’s. “You are so funny”, laat een fan weten. “Leuke grap en leuk gemaakt. Hoe kom je erop”, vult een ander aan. Ook stromen de lachende emoji binnen onder de fotoreeks.

Lees ook
Bibi Breijman overspoeld met complimenten onder bikinifoto (en Waylon’s reactie is om te gieren)

Complimentenregen

Niet alleen zorgen de kiekjes van Kim-Lian voor een hoop hilariteit, ook leveren ze een hoop lovende woorden op voor de zangeres. Zo wordt ze meermaals “sexy”, een “lekker ding” en een “knapperd” genoemd. “Leuke foto’s, schoonheid”, aldus een volger. Een andere fan schrijft: “Wat zie je er toch knap uit.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Instaglame vs reality ?? #swipe #tisheet ?

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij) op

Beeld: Brunopress, Instagram