Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim Kötter over goede vriendin Leontine Borsato: ‘Ik hóóp dat zij en Marco elkaar weer gaan vinden’

Kim Kötter over goede vriendin Leontine Borsato: ‘Ik hóóp dat zij en Marco elkaar weer gaan vinden’

Kim Kötter over goede vriendin Leontine Borsato: ‘Ik hóóp dat zij en Marco elkaar weer gaan vinden’

Dat Marco (53) en Leontine Borsato (52) ondanks hun breuk nog prima met elkaar door één deur kunnen, moge duidelijk zijn. Onlangs waren beiden aanwezig op de 75e verjaardag van Mary, de moeder van de zanger, en schoven de twee zelfs naast elkaar aan een tafeltje. Kim Kötter (37) is een goede vriendin van de brunette en volgens haar hebben de ex-geliefden dan ook nog heel veel liefde voor elkaar.

Bijzondere vriendschap

In het najaar van 2019 waren Leontine en Kim samen met nog een aantal bekende vriendinnen op Aruba, vlak nadat bekend werd dat Marco een scheve schaats gereden had. “We waren daar met een vast vriendinnenclubje en natuurlijk hebben we veel met elkaar gepraat en gelachen”, vertelt Kötter erover in Weekend. “Maar we hebben ook met z’n allen zitten janken. We zijn heel open en eerlijk tegen elkaar, dat vind ik wel bijzonder. Tegelijkertijd is de situatie heel precair, dus je moet heel voorzichtig zijn in wat je vraagt en zegt.”

Binnen vier muren

Leontine kan gerust haar hart luchten bij haar vriendinnen, aldus Kim. “Alles wat besproken wordt, blijft onder ons. Alleen luisteren kan voldoende zijn, dat geeft al veel steun. Het is fijn om verdriet, maar ook groot geluk met elkaar te kunnen delen.”

Nog heel veel liefde

Of Kim denkt dat er nog licht aan de horizon gloort voor de Borsato’s? “Ze hebben nog heel veel liefde voor elkaar, je ziet dat de kinderen zich daar ook heel liefdevol over uiten op social media. Ik hoop echt dat ze hier goed uitkomen en dat het weer gaat werken”, aldus de presentatrice. “Voor het hele gezin is het superzwaar natuurlijk, ook voor Marco. Maar volgens mij gaan Marco en Leontine met heel veel respect met elkaar om, ook voor de kinderen, en dat is het allerbeste wat je kunt doen. Ik zag hen samen altijd als de koning en koningin van de Nederlandse showbizz. Ik hóóp dat ze elkaar weer gaan vinden.”

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Ieder hun eigen weg

Begin februari kondigden Marco en Leontine aan een punt achter hun huwelijk te zetten en kwam boven water dat de zanger meermaals een scheve schaats had gereden. Na de breuk ging de zanger bij zijn moeder in Stompetoren wonen, maar onlangs zou hij een gigantisch penthouse hebben gekocht in Alkmaar. Leontine bleef achter in de gezinswoning in Het Gooi, maar zou ook plannen maken voor een nieuw start op een andere plek. De gezamenlijke villa zou inmiddels al zijn verkocht. Ook zou Leontine steeds vaker afstand doen van de achternaam ‘Borsato’.

Lees ook
Borsato’s poseren samen voor nieuwe, waardevolle foto: ‘Met de hele familie’

Gezin

Marco en Leontine trouwden in 1998 en waren maar liefst 23 jaar samen. Samen heeft het stel drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18), en dochter Jada (17).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

La nostra famiglia ❤️

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Celebrated Mimi’s 75th birthday with the whole fam yesterday. My people❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Luca Borsato (@luca_borsato) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken (zoals o.a. besproken in de documentaire “Marco Borsato, Meer Dan Ik Alleen”). In die tijd, inmiddels zo’n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit. Wij zien dit echter als een privé kwestie en zouden het op prijs stellen als onze privacy en die van onze kinderen hierin worden gerespecteerd. Leontine en Marco Borsato #DeTelegraaf

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram