Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim Kötter maakt geslacht van derde kindje bekend: jongensgezin of eindelijk een meisje?

Kim Kötter maakt geslacht van derde kindje bekend: jongensgezin of eindelijk een meisje?

Kim Kötter maakt geslacht van derde kindje bekend: jongensgezin of eindelijk een meisje?

Kim Kötter en haar man Jaap Reesema maakten onlangs bekend totaal onverwachts zwanger te zijn van een derde kindje. Inmiddels hebben ze de geslachtsecho achter de rug en weten ze of zoontjes Muck (4) en Youp (2) er nog een broertje, óf een eerste zusje bij krijgen.

Piñata party

Kim en Jaap onthullen het mooie nieuws in een gloednieuwe, korte extra vlog. Daarin is te zien hoe ze samen met hun twee zoontjes naar het ziekenhuis gaan voor de spannende echo. Daar wordt nog niet verklapt wat het is: dat gebeurt thuis in de tuin, waar Muck en Youp op piñata’s mogen slaan met daarin het verlossende woord.

Jongen of een meisje?

Blijft Kim de enige vrouw in het gezin, of komt er na twee jongens eindelijk een meisje bij? Maar liefst 82% van Kim’s instagramvolgers was daarvan overtuigd. “Jullie waren duidelijk: 23.377 mensen stemden voor een meisje, 5.333 voor een jongetje”, concludeerde Kötter zondag na een oproep aan haar volgers om een gok te doen over het geslacht van haar derde kindje. Maar niets is minder waar. Wederom kunnen er blauwe muisjes worden ingeslagen, want er is een derde jongetje op komst!

Voorgevoel

“Ik zei het toch!”, aldus Kötter nadat ze het geslacht van haar derde kindje te weten kwam. Het voormalige model liet weten al over het geslacht van haar kind te hebben gedroomd.

Lees ook
Op déze verrassende manier kwam Kim Kötter achter haar zwangerschap

Groots cadeau

Op 10 augustus lieten Kötter en Reesema weten na zoons Muck en Youp een derde kind te verwachten, dat niet gepland was. Het kindje is het eerste dat natuurlijk verwekt is, want Kim’s vorige twee zwangerschappen ontstonden dankzij ivf. De voormalige Miss Universe Nederland is uitgerekend op Valentijnsdag.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief

Bron: YouTube | Beeld: Bart Honingh voor Flair