Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hoera! Kim Kötter is bevallen van haar derde zoontje

Hoera! Kim Kötter is bevallen van haar derde zoontje

Hoera! Kim Kötter is bevallen van haar derde zoontje

Kim Kötter (38) is dinsdag bevallen van zoontje Ted. Dat liet ze vrijdag weten op Instagram. Het is de derde zoon voor de vlogster en haar man Jaap Reesema (36). 

“Onze droom is uitgekomen. 3 gezonde zoons. Muck en Youp zijn de meest trotse broers op aarde”, schrijft Kim bij een foto van haar kersverse zoontje. “Een wonder! En dat is direct de betekenis van zijn naam. (Officieel godsgeschenk).”

De tekst gaat verder onder de foto

View this post on Instagram

A post shared by KIM KÖTTER (@kimkotter)

Felicitaties

De felicitaties stromen binnen onder de post. Zo laat Marieke Elsinga weten: “Heerlijk nieuws! Gefeliciteerd lieve Kim en Jaap!” Lieke van Lexmond laat achter: “Gefeliciteerd lief gezin!!! Geweldig gedaan… en welkom lieve Ted ❤️❤️❤️.” En ook Rens Kroes laat van zich horen: “Wooow liefie. Zo bijzonder! Gefeliciteerd. Kus voor jullie allemaal.”

Up-to-date

Kim vlogt al een tijdje en neemt haar volgers graag mee in haar dagelijks leven. Zo ook met haar zwangerschap. Met haar vlogs gaf ze iedereen een kijkje in het hele proces. Ze filmde onder andere de echo’s en de genderreveal voor haar volgers. Ook plaatste ze regelmatig een foto van haar snel groeiende buik. Met de caption “Aftellen!” liet ze weten dat het bijna zo ver was.

De tekst gaat verder onder de foto

View this post on Instagram

A post shared by KIM KÖTTER (@kimkotter)

Podcast

Samen met Jaap maakte ze een podcast over de komst van het derde zoontje. Ze tellen samen af tot de ‘due date’ met een lijst van alles dat er moet gebeuren qua voorbereiding. Ze hebben het over weeën, de grootte van haar buik en de rol van Jaap bij de bevalling. Op haar Instagram schrijft ze een open boek te zijn en dat ze alles zal bespreken. De volgers van Kim worden zo goed ingelicht, het is net alsof ze er zelf bij zijn.

Lees ook
Jaap Reesema en Kim Kötter vertellen (létterlijk) in geuren en kleuren over onsmakelijk zwangerschapskwaaltje

De tekst gaat verder onder de video

View this post on Instagram

A post shared by KIM KÖTTER (@kimkotter)

Derde kindje

Het liefdesgeluk van Kim en Jaap werd al met zoontjes Youp en Muck bekroond, maar het stel had het babynieuws door de eerdere zwangerschappen via ivf totaal niet aan zien komen. Maar toen Kim tijdens een mountainbike-sessie flauwviel en haar buik ondanks het vele trainen niet platter maar juist dikker werd, besloot ze toch maar een zwangerschapstest in huis te halen. “Ik wilde een test gaan kopen, maar dat durfde ik niet, want iedereen kent mij hier. Ik wilde er niemand mee belasten want ik dacht, dit kan toch niet waar zijn. Maar toen heb ik toch Jaap maar even lief aangekeken en gezegd dat-ie even iets voor me moest halen bij de supermarkt. Hij wist níet wat hem overkwam.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress