Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim Kardashian slanker dan ooit, maar fans maken zich zorgen

Kim Kardashian slanker dan ooit, maar fans maken zich zorgen

Kim Kardashian slanker dan ooit, maar fans maken zich zorgen

Dat Kim Kardashian er alles aan doet om haar babykilo’s te verliezen na de geboorte van zoontje Saint wist je misschien al. Maar nu drijft de realityster haar dieet volgens fans toch een tikkeltje te ver. Haar laatste foto’s op Instagram krijgen dan ook heel wat kritiek. 

Wow wat is er met je gezicht gebeurd?

‘Wow, wat is er met je gezicht gebeurd?’ en ‘Kim, je bent echt veel te mager’ zijn maar enkele van de duizenden reacties op de laatste Instagramposts van de 35-jarige realityster.

Samen met echtgenoot Kanye West reisde Kim de afgelopen weken Europa rond voor de modeweken. Haar strakke buikspieren en frêle schouders waren deze week the talk of the town in Parijs.

🐆

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim zelf is duidelijk wél gelukkig met haar slanke lichaam. Zo trok ze zich niets aan van alle kritiek en deed er zelfs nog een schepje bovenop door onderstaande close-up te posten van haar wespentaille.

Parisian Vibes

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Streefgewicht bereikt dankzij Atkins

De mama van North en Saint West heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze na de geboorte van die laatste in december vorig jaar, graag zo snel mogelijk terug naar haar pre-pregnancy body wou.

Zo kwam Kim 30 kilo aan tijdens haar laatste zwangerschap, maar intussen zou ze haar streefgewicht al lang bereikt hebben. Toch blijft ze haar strenge Atkins-dieet verderzetten onder begeleiding van voedingsconsulente Colette Heimowitz.

Eerder zei Heimowitz dat het een slecht idee is om alle calorieën uit je eetpatroon te schrappen om die zwangerschapskilo’s te verliezen. ‘Zeker wanneer je borstvoeding geeft, aangezien voedsel belangrijke voedingsstoffen bevat die je baby nodig heeft.’ Laat ons hopen dat Kim die goede raad niet in de wind slaat.

Kourtney and Kim Take Paris

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Lees ook:

UPDATE Kim Kardashian onder schot gehouden in Parijs

Here we go again: Blac Chyna zet nummer Rob Kardashian online

Wat?! Aanvaller Gigi Hadid probeert billen van Kim Kardashian te kussen