Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bizar: Kim Kardashian zou best poep willen eten om er jonger uit te zien

Bizar: Kim Kardashian zou best poep willen eten om er jonger uit te zien

Bizar: Kim Kardashian zou best poep willen eten om er jonger uit te zien

Kim Kardashian ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Als het om beauty gaat, wil de realityster alles wel een keer proberen. Zo deed ze ooit een vampire facial en is ze niet vies van een spuitje hier of daar. Maar deze week kwam ze wel met iets heel bijzonders.

Kim Kardashian wil forever young blijven

Dat de Kardashians soms rare (beauty)rituelen hebben, dat is duidelijk. Zo zei Kourtney laatst in een aflevering van The Kardashians dat ze vier keer per week het sperma van verloofde Travis Barker drinkt om de kans op een zwangerschap te vergroten. Say what?!

Ook zus Kim kan er wat van. Kim Kardashian vertelt aan de New York Times meer over haar beautyrituelen. Ze grapt dat als experts haar zouden vertellen dat ze elke dag poep (!) zou moeten eten om er jonger uit te zien, dat ze dat zeker wel wil proberen. “Dat zou ik zomaar weleens kunnen doen dan”, aldus de realityster. Een behoorlijk bizarre uitspraak. Try before you die zullen we maar zeggen.

Lees ook
Say what? Kourtney Kardashian moest Travis’ sperma drinken om déze reden

Afvallen

Tijdens het MET Gala ontstond er veel ophef toen Kim Kardashian zei dat ze in drie weken tijd maar liefst 7 kilo was afgevallen zodat ze in de jurk van Marilyn Monroe zou passen. Kim reageert in de New York Times op de kritiek. “Voor mij was het net zoiets als Christian Bale die dat doet voor een filmrol, dat keuren mensen ook niet af. Zelfs Renée Zellweger is aangekomen voor een rol. Ik vond dit net zoiets. Ik riep niet dat iedereen zoveel gewicht moest verliezen in zo’n korte tijd.” De realityster zegt dat ze geen extreem dieet heeft gevolgd om af te vallen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress