Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim Kardashian overweegt draagmoeder voor derde kind

Kim Kardashian overweegt draagmoeder voor derde kind

Kim Kardashian overweegt draagmoeder voor derde kind

Realityster Kim Kardashian en haar man Kanye West denken over een derde kindje. Om dit te verwezenlijken zou Kim een draagmoeder willen, aangezien ze twijfelt of haar lichaam een derde zwangerschap aan zou kunnen.

Complicaties
De moeder van North en Saint vertelt dit in de nieuwste aflevering van Keeping Up With The Kardashians, die zondagavond uitgezonden werd. Haar arts vertelt in de aflevering dat een derde zwangerschap riskant is en dat er complicaties zouden kunnen optreden. De eerste twee zwangerschappen van Kim waren erg zwaar en verliepen al niet erg soepel, en dat is dan ook de reden dat de realityster een draagmoeder overweegt.

Draagmoeder
In de aflevering is te zien hoe Kourtney, de oudste zus van Kim, vraagt of ze een draagmoeder zou willen. Kim antwoord: “Ik wil natuurlijk mijn eigen baby, maar ik weet eerlijk waar niet of mijn lichaam het aan kan.” Toch is ze over een draagmoeder zoeken ook onzeker, omdat ze hier nog niet veel van af weet. De angst om minder van het kindje te houden dan van de kinderen die ze zelf gedragen heeft, speelt ook een grote rol in de afwegingen van de realityster.

Major side eye 👀

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Bron: RTL

Lees ook: