Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim Feenstra open over zwangerschap: ‘We beseffen echt allebei dat het een zegen is’

Kim Feenstra open over zwangerschap: ‘We beseffen echt allebei dat het een zegen is’

Kim Feenstra open over zwangerschap: ‘We beseffen echt allebei dat het een zegen is’

Kim Feenstra zit op een roze wolk nu ze in verwachting is van haar eerste kind. Het 34-jarige model kan soms nog steeds niet geloven dat ze moeder wordt, vertelt ze donderdag in RTL Boulevard.

Zwangerschap Kim Feenstra

“Er groeit een kindje hier. Er groeit iets in mijn lichaam”, vertelt Kim, die woensdag onthulde zwanger te zijn. “Het is nog steeds wennen.” Het model voelt zich “goed en superblij”, maar heeft het ook moeilijk gehad. “Ik heb lastige weken gehad. Ik heb me heel beroerd gevoeld.”

Zegen

Kim was eerder al openhartig over het feit dat ze niet op de natuurlijke manier zwanger kon worden. Het is haar en haar vriend Stanley Tailor (38) gelukt dankzij ivf-behandelingen. “We beseffen echt allebei dat het een zegen is. Het is geen gemakkelijke weg geweest, maar des te dubbel is ons plezier”, vertelt het model. “We proberen van elk moment te genieten, ook al zijn er momenten dat ik niet echt gezellig ben.”

Taboe doorbreken

Afgelopen november maakte Kim bekend niet op de natuurlijke manier zwanger te kunnen raken. Ze vertelde dat openhartig in haar docuserie LIFE OF KIM, die te zien is op Videoland. Met haar verhaal wilde ze een taboe doorbreken, zo lichte Kim toe op Instagram. “Gelukkig leven we in een wereld waarin superveel mogelijk is als het gaat om kindjes krijgen. En gelukkig heb ik een partner die mij door dik en dun overal doorheen sleept. Dit is ons avontuur en we staan er super positief in”, liet Kim toen weten.

Niet werkende eileiders

Begin dit jaar vertelde Kim meer over haar vruchtbaarheidsprobleem in een interview met Grazia. Het model had verklevingen en littekens in haar buik, waardoor haar eileiders niet meer doorgankelijk waren. Tijdens een operatie, nu zo’n twee jaar geleden, bleken beide eileiders niet te werken en werden ze verwijderd. “Eigenlijk drong het pas een paar dagen later tot ons door: dit betekent dus ook dat we niet ‘gewoon’ kinderen kunnen krijgen.”

Lees ook
‘Een geschenk uit de hemel’: Kim Feenstra (34) in verwachting van eerste kindje

Bekendmaking zwangerschap

Met onderstaande video maakte Kim Feenstra eerder deze week in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Aan het einde van het filmpje is te zien hoe het model met een babybuikje in het ziekenhuis ligt voor een echo. “Lief verleden, dank voor alle lessen en liefde”, schreef de brunette erbij. “Lief heden, bedankt voor de bijzondere zegen van boven. Lieve toekomst, dat onze liefde sterker en dieper mag worden dan ooit.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram