Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Een geschenk uit de hemel’: Kim Feenstra (34) in verwachting van eerste kindje

‘Een geschenk uit de hemel’: Kim Feenstra (34) in verwachting van eerste kindje

‘Een geschenk uit de hemel’: Kim Feenstra (34) in verwachting van eerste kindje

Een droom komt uit voor het Nederlandse model Kim Feenstra (34). Ze is in verwachting, zo laat ze woensdag weten in een mooie, liefdevolle video op Instagram. De komst van een kindje is voor Kim extra bijzonder, omdat ze niet op de natuurlijke manier zwanger kan worden.

Kim Feenstra zwanger

Aan het einde van een zwart-witvideo met romantische opnames van Kim en haar vriend Stanley Tailor (38) is te zien hoe het Kim met een babybuikje in het ziekenhuis ligt voor een echo. Kim heeft de beelden voorzien van een poëtische tekst. “Lief verleden, dank voor alle lessen en liefde. Lief heden, bedankt voor de bijzondere zegen van boven. Lieve toekomst, dat onze liefde sterker en dieper mag worden dan ooit.”

De tekst gaat verder onder de still.

Taboe doorbreken

Afgelopen november maakte Kim bekend niet op de natuurlijke manier zwanger te kunnen raken. Ze vertelde dat openhartig in haar docuserie ‘LIFE OF KIM’, die te zien is op Videoland. Met haar verhaal wilde ze een taboe doorbreken, zo lichte Kim toe op Instagram. “Gelukkig leven we in een wereld waarin superveel mogelijk is als het gaat om kindjes krijgen. En gelukkig heb ik een partner die mij door dik en dun overal doorheen sleept. Dit is ons avontuur en we staan er super positief in”, liet Kim toen weten.

Niet werkende eileiders

Begin dit jaar vertelde Kim meer over haar vruchtbaarheidsprobleem in een interview met Grazia. Het model had verklevingen en littekens in haar buik, waardoor haar eileiders niet meer doorgankelijk waren. Tijdens een operatie, nu zo’n twee jaar geleden, bleken beide eileiders niet te werken en werden ze verwijderd. “Eigenlijk drong het pas een paar dagen later tot ons door: dit betekent dus ook dat we niet ‘gewoon’ kinderen kunnen krijgen.”

Alle hoop op IVF

Kim liet weten te zullen beginnen met een ivf-behandeling, waar ze al haar hoop op vestigde. “Ik geloof dat we via ivf echt een goede kans maken. Ik hoor natuurlijk ook de negatieve verhalen, van stellen bij wie het niet lukt om zwanger te worden en die uiteindelijk met lege handen blijven staan. Maar daar ben ik niet mee bezig.”

Lees ook
Kim Feenstra wil taboe doorbreken: ‘Ik kan niet natuurlijk zwanger worden’

Wanneer worden er beschuitjes gesmeerd?

Wanneer Kim is uitgerekend, houdt ze (nu nog) voor zichzelf. Wel valt op de echobeelden te zien dat de ‘boon’-fase duidelijk voorbij is. Ook lijkt Kim’s buik al redelijk aan het groeien, dus we durven zomaar te gokken dat de knappe verschijning misschien al wel halverwege is. Ja, Kim, we zijn razend benieuwd en wachten met smart op de eerste buikfoto om te zien hoe prachtig je bent. Gefeliciteerd, het is je ontzettend gegund.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress