Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Overspoeld met complimenten: Kim Feenstra pronkt met groeiende babybuik in de sportschool

Overspoeld met complimenten: Kim Feenstra pronkt met groeiende babybuik in de sportschool

Overspoeld met complimenten: Kim Feenstra pronkt met groeiende babybuik in de sportschool

Dat Kim Feenstra (34) al flink onderweg is in haar zwangerschap, bewijzen de veelvuldige kiekjes die het model de afgelopen tijd van haar babybuik deelt. Maar stoppen met sporten zit er voor de moeder in spe niet in. Vanuit de gym showt de brunette haar bump van alle kanten, wat een stroom aan complimenten oplevert.

Babybuik Kim Feenstra

Op Instagram heeft Kim een drietal spiegelfoto’s gedeeld: één van de zijkant, een kiekje waarop ze van achteren te zien is én een vooraanzicht van haar lijf. “Imma stay a fit mama”, schrijft Feenstra erbij.

Bella mama

Volgens haar volgers straalt Kim. “Je ziet er prachtig uit!”, klinkt het. Ook wordt ze veelvuldig een ‘beauty’, ‘knapperd’ en ‘mooie vrouw’ genoemd. “Bella mama”, laat Estelle Cruijff nog weten. Een fan merkt op: “Prachtig zwanger ben je!”

Eileiders verwijderd

Eind mei deelde Kim in een lieve videocompilatie dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Voor de fotografe ging daarmee een grote wens in vervulling, waarvan ze bang was dat-ie nooit werkelijkheid zou worden. In de Videoland-docuserie Life Of Kim vertelt Kim eind 2019 nog dat een natuurlijke zwangerschap voor haar geen optie is. De 34-jarige brunette had verklevingen en littekens in haar buik, waardoor haar eileiders niet meer doorgankelijk waren. Tijdens een operatie bleken beide eileiders niet te werken en werden ze verwijderd.

Lees ook
Sun’s out, bump’s out: Kim Feenstra showt veelvuldig vakantiefoto’s van prachtige babybuik

Delen

Feenstra deelt haar verhaal over onvruchtbaarheid open en eerlijk met de buitenwereld. “Ik vind het fijn om het te kunnen delen”, schreef ze op Instagram. “Want ik ben niet alleen. Doordat ik zo open ben geweest, heb ik zoveel berichten ontvangen van vrouwen en koppels die zich in dezelfde situatie bevinden. Maar er niet echt over durfden te spreken. Vooral onder vrouwen is de onzekerheid van je geen vrouw voelen groot.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Imma stay a fit mama

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

It’s all good baby baby

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I never ever felt so comfortable with my body before. I love it how my body takes care of another human being. Being a woman is simply amazing.

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

Bron: VIVA.nl | Beeld: Brunopress, Instagram