Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim Feenstra verwerkt trauma’s uit haar jeugd: ‘Ik huil veel, maar dat is om te kunnen helen’

Kim Feenstra verwerkt trauma’s uit haar jeugd: ‘Ik huil veel, maar dat is om te kunnen helen’

Kim Feenstra verwerkt trauma’s uit haar jeugd: ‘Ik huil veel, maar dat is om te kunnen helen’

Model Kim Feenstra (36) is druk bezig met het verwerken van de trauma’s uit haar jeugd. “Het is moeilijk. Maar als ik naar mijn kind kijk weet ik dat ik het voor een heel mooi doel doe”, schrijft ze in haar Instagram Stories.

Trauma’s

Kim Feenstra vindt het belangrijk dat ze aan zichzelf werkt voor haar zoontje Brooklyn, van wie ze in oktober 2020 samen met haar partner Stanley ouder werd.

“De laatste tijd krijg ik veel flashbacks uit mijn jeugd. Ik ben momenteel veel aan het opruimen in mijzelf. Zodat ik mijn verleden niet van invloed kan laten zijn op het heden van mijn kind”, schrijft ze op haar Instagram Stories.

Het is een emotioneel proces voor Kim. “Ik heb gebeurtenissen niet verwerkt maar ik heb ze geparkeerd en ben doorgegaan. De trauma’s uit mijn jeugd en de trauma’s van mijn familie. Het is moeilijk. Maar als ik naar mijn kind kijk weet ik dat ik het voor een heel mooi doel doe.”

Lees ook
Kim Feenstra (36): ‘Door mijn ingewikkelde jeugd ben ik in de prostitutie beland’

Alleen gevoeld

Kim deelt haar ervaringen, omdat ze zich naar eigen zeggen vaak alleen heeft gevoeld. Ze hoopt dan ook dat mensen met dezelfde soort problemen zich herkennen in haar verhaal en weten dat ze niet alleen zijn.

“Ik erken nu de pijn in plaats van dat ik me groot hou. Dat is pittig. En zwaar. Ik huil veel. Maar dat is om te kunnen helen. Niet om in het verdriet te blijven hangen. Ik ben iemand die altijd oppakt en doorgaat. Maar nu moet ik ook opruimen. Dit is het meest persoonlijke wat ik met jullie deel.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Bart Honingh