Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim Feenstra krijgt kritiek op bikinifoto omdat ze ‘nog steeds zwanger lijkt’

Kim Feenstra krijgt kritiek op bikinifoto omdat ze ‘nog steeds zwanger lijkt’

Kim Feenstra krijgt kritiek op bikinifoto omdat ze ‘nog steeds zwanger lijkt’

Kim Feenstra is vorig jaar oktober bevallen van haar eerste kind, zoon Brooklyn. Op Instagram zien we dat ze vol geniet van het moederschap. Toch krijgt de knappe moeder commentaar over zich heen na het delen van een bikinifoto.

Want: haar fans zouden haar postpartum body niet bepaald omarmen. Ze kreeg nare reacties na het delen van de foto met haar zoontje in haar armen.

Nog steeds zwanger?

En dat had alles te maken met haar lichaam na de bevalling. Zo vinden sommigen haar ‘er nog steeds zwanger uitzien’. Anderen vinden haar ‘geen model meer’. Om deze foto gaat het:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Feenstra (@k2im)

Luister eens

Nu komt Kim met een duidelijk antwoord.

‘In mijn vorige post plaatste ik met trots een foto van mij en Brooklyn om mijn luiers te promoten’, schrijft Kim bij wederom een foto van haarzelf in bikini. ‘Nooit bij stilgestaan dat deze foto de (on)nodige reacties zou oproepen.  Dat ik trots moest zijn om mijn lichaam op deze manier durfde te laten zien, (ik wist niet dat er iets mis mee was) of er nog een kindje onderweg was, (wanneer stoppen we met deze intense vragen, het is niet vanzelfsprekend namelijk en zie ik er zo zwanger uit dan? ).’

Lees ook
Schattig: Kim Feenstra deelt lief kiekje met zoontje Brooklyn en inspireert daarmee haar volgers

‘Trotser dan ooit’

Kim geeft toe dat ze niet meer zo strak in haar vel zit als een paar jaar geleden. ‘En dat is oké. ‘Ik weet dat als ik er weer voor ga dat ik strakker in mijn pak zit dan een raveteef op een hardcore fissa. Maar ik ben trotser dan ooit op mijn lichaam want ik heb een kind gedragen. En dat je daar dan nu de sporen van ziet, so fucking be it. Ik stoor me wel aan het feit dat wij, vooral vrouwen, zich blijven vergelijken met een ander. Zijn we dan zo verloren in ons eigen identiteit dat we onszelf alleen maar beter kunnen voelen als we zien dat de ander ook vetjes, rimpels, striae, of cellulitis heeft?’

Niet zo hard

Ze eindigt haar post met een mooie boodschap: ‘Begin bij jezelf en wees niet zo hard. Niet voor jezelf, niet voor mij, voor hem of voor haar. Er zijn ergere dingen momenteel in de wereld.’ En gelijk heeft ze, nietwaar?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Feenstra (@k2im)

Kim en haar gezinnetje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Feenstra (@k2im)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress