Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Stapt Kim Feenstra binnenkort in het huwelijksbootje? ‘Het lijkt me heel bijzonder’

Stapt Kim Feenstra binnenkort in het huwelijksbootje? ‘Het lijkt me heel bijzonder’

Stapt Kim Feenstra binnenkort in het huwelijksbootje? ‘Het lijkt me heel bijzonder’

Op Instagram is vaak genoeg te zien hoe dolgelukkig Kim Feenstra en vriend Stanley Tailor zijn met hun zoon Brooklyn. Welk geluk kan daar nog overheen? Een huwelijk misschien? In de nieuwste Beau Monde vertelt Kim meer over haar toekomstplannen met Stanley.

Kim Feenstra huwelijk

Voor wie denk dat Kim en Stanley het perfecte stel zijn, heeft het mis. “We kunnen echt oorlog met elkaar hebben,” laat het model weten aan Beau Monde. “Maar er zit zoveel liefde. Iedereen om ons heen weet dat we regelmatig mot met elkaar hebben en dat het een dag later weer helemaal goed zit.” Daarom wil Kim dan ook niets liever dan oud worden met hem. “Ondanks dat ik hem soms achter het behang wil plakken en hij mij in de tuin wil begraven, is Stanley mijn levensmaatje.

Eerder getrouwd

Een huwelijk is dan misschien wel de volgende stap? Voor Feenstra zal dat niet het eerste huwelijk zijn. “Ik ben op mijn 23ste al eens getrouwd geweest. Op die leeftijd wist ik nog helemaal niet wat een huwelijk inhield.” Gelukkig weerhoudt dat het model er niet van om met haar Stanley in het huwelijksbootje te stappen. “Ik zou het zeker willen, want het lijkt me heel bijzonder om dezelfde naam te dragen als mijn kind.”

Gedetailleerd aanzoek

Stanley overhalen hoeft in ieder geval niet meer. Hij heeft het zelfs al meerdere keren in details met Kim gehad over haar eigen aanzoek! “Ik had het liever niet willen weten, maar omdat hij het al zo gedetailleerd heeft verteld, hoop ik ook dat het op die manier gaat gebeuren”, aldus Kim. Zelf denkt het model dat hij misschien heeft gewacht totdat baby Brooklyn er was. “Het is spannend ja, maar ik heb geen haast hoor.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Bron: Grazia | Beeld: Instagram, BrunoPress