Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim Feenstra deelt misselijkmakende post over kindermisbruik en volgers gaan los

Kim Feenstra deelt misselijkmakende post over kindermisbruik en volgers gaan los

Kim Feenstra deelt misselijkmakende post over kindermisbruik en volgers gaan los

Model Kim Feenstra zorgt met haar laatste bericht op Instagram voor veel commotie: ze plaatst een verhaal over kindermisbruik, dat in een boek zou worden beschreven. Walgelijk, te gek voor woorden, misselijkmakend. En toch is dit boek gewoon te koop.

Daar kan Kim met haar gezonde verstand niet bij. Hoe is het mogelijk? Ze wil aandacht vragen voor dit bizarre verhaal en deelt daarom het volgende.

Walgelijk

‘Beste allemaal, graag wil ik jullie aandacht voor het volgende. Er is in 1971 een ‘kinderboek’ uitgebracht waarin pedofilie, incest en sexuele uitbuiting van kinderen centraal staan. Dit walgelijke boek is recent weer on topic doordat het opnieuw is uitgebracht. Er waren zelfs luisterfragmenten te horen bij de NPO Radio1. De persoon die heeft bedacht dit boek opnieuw uit te brengen zou zich in eerste plaats moeten doodschamen. En over de NPO 1 heb ik helemaal geen goed woord over. Dat zij hier aan bijdragen is te walgelijk voor woorden en een messteek in de rug voor iedereen die met seksueel (kinder)misbruik te maken heeft gehad en of zich daar hard voor maakt.’

Spreek je uit

‘Ik kan veel hebben, kan harde grappen wel waarderen en ben van het type niet lullen maar poetsen. Maar dit boek heeft niks te maken met satire, humor of in welke vorm je dit ook maar geinig zou kunnen vinden. Dit boek is zwart op wit niets anders dan een glasheldere verheerlijking van incest en commerciële uitbuiting van kinderen. Pedofilie is niet iets wat men zou moeten promoten. Het is in mijn ogen verkeerd en we hoeven dit niet goed te praten. De politiek is in dit verhaal een poppenkast (als het dat het al niet is) want die heeft een doofpot waarvan de meeste mensen nog geen idee hebben en de honden geen brood van lusten. Het is verdorie aan mij, jou, wij, ons het volk, die zich moet gaan uitspreken tegen dit soort zaken en moet opkomen voor onze kinderen. Of je nou kinderen hebt of niet. Dit is niet oké. Doe met deze info wat je wilt. Ik besef me dat ik dit boek door me er tegen uit te spreken ook weer een podium geef. Dat is de andere kant van de medaille. Maar me er niet tegen uit te spreken voelt niet goed. In dit verhaal gaat ‘Wat niet weet wat niet deert’ niet op. Zo zullen er voldoende slachtoffers zijn van soortgelijke situaties omdat er niet over gesproken zal worden. Zwijgen zal zilver zijn maar spreken een ruwe diamant. Volg @freeagirl en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Kom in opstand en laat dit niet normaal worden. We hoeven niet alles te accepteren. En zeker geen verheerlijking van sexuele uitbuiting met kinderen. Spreek, deel, unite.’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Feenstra (@k2im)

Schande

Ook deelt Kim fragmenten uit het boek, waar ze voor waarschuwt. Let op: dit zijn schokkende teksten. En inderdaad, je kunt bijna niet geloven wat je leest. Toch kun je het boek gewoon kopen of lenen bij de bibliotheek. Een schande voor heel Nederland.

Kim is al een paar maanden ook moeder. Samen met haar eigen zoontje, Brooklyn:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Feenstra (@k2im)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress