Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim Feenstra deelt eerlijke en prachtige lingeriefoto’s van haar mommy body

Kim Feenstra deelt eerlijke en prachtige lingeriefoto’s van haar mommy body

Kim Feenstra deelt eerlijke en prachtige lingeriefoto’s van haar mommy body

Kim Feenstra (35) deelt twee prachtige lingeriefoto’s op Instagram. Ze schrijft: “Mommy body and I’m embracing it.” De post heeft op moment van schrijven al meer dan 28 duizend likes. Haar fans en volgers reageren lovend. “Je bent super mooi! Ik teken voor zo’n lichaam!”

Complimenten

Veel volgers reageren complimenteus op het kiekje. “Zo’n figuur had ik niet eens voor mijn zwangerschap, laat staan erna. Prachtig”, aldus een comment. Uit de reacties blijkt dat veel vrouwen graag zo’n ‘mommy body’ zouden willen. “Waar kan ik zo’n mommy body kopen? Ik wil er ook wel één.” “Ruilen?! Ik zou willen dat ik zo’n body had.” “Nou, zo’n mommy body wil ik ook wel!”

Ook bekend Nederland is de foto niet ontgaan. Kim krijgt hartjes van onder anderen Nicolette van Dam, Estelle Cruijff en Anna Nooshin. Tygo Gernandt plaats een vlammetje. De rest van de reacties bestaat uit hartjes, vlammetjes en woorden zoals ‘prachtig’. Daar sluiten wij ons volledig bij aan.

Tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Lees ook:
Moederleven Kim Feenstra gaat niet over rozen: ‘Ik heb hier verdorie zo geen zin in’

Eerste kindje

In oktober 2020 beviel Kim Feenstra van zoontje Brooklyn (1). Met vader Stanley Tailor (38) heeft Kim sinds 2016 een relatie. De komst van een kindje was niet meteen vanzelfsprekend voor hen. Eind mei 2020 liet Kim weten een moeizame periode achter de rug te hebben; ze kon niet natuurlijk zwanger worden. Dat deed ze in een video op Instagram met als afsluitend beeld Kim met babybuik en Stanley in het ziekenhuis voor een echo.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | beeld: BrunoPress