Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat lief! Kim Feenstra bevallen van een zoon (met wel een hele bijzondere naam)

Wat lief! Kim Feenstra bevallen van een zoon (met wel een hele bijzondere naam)

Wat lief! Kim Feenstra bevallen van een zoon (met wel een hele bijzondere naam)

Kim Feenstra is moeder geworden van een zoontje! Dat maakt het 35-jarige model zojuist bekend via Instagram

A new legend

Het jongetje heet Brooklyn en is ter wereld gekomen op 16 oktober 2020. De trotse ouders kondigen het nieuws groots aan, zo is te zien op foto die Kim en haar vriend Stanley Tailor (38) delen. De kamer is versierd met ballonnen én de naam van het pasgeboren kindje.

Zegen

Kim was eerder al openhartig over het feit dat ze niet op de natuurlijke manier zwanger kon worden. Het is haar en haar vriend Stanley Tailor (38) gelukt dankzij ivf-behandelingen. “We beseffen echt allebei dat het een zegen is. Het is geen gemakkelijke weg geweest, maar des te dubbel is ons plezier”, vertelde het model.

Taboe doorbreken

Afgelopen november maakte Kim bekend niet op de natuurlijke manier zwanger te kunnen raken. Ze vertelde dat openhartig in haar docuserie LIFE OF KIM, die te zien is op Videoland. Met haar verhaal wilde ze een taboe doorbreken, zo lichte Kim toe op Instagram. “Gelukkig leven we in een wereld waarin superveel mogelijk is als het gaat om kindjes krijgen. En gelukkig heb ik een partner die mij door dik en dun overal doorheen sleept. Dit is ons avontuur en we staan er super positief in”, liet Kim toen weten.

Niet werkende eileiders

Begin dit jaar vertelde Kim meer over haar vruchtbaarheidsprobleem in een interview met Grazia. Het model had verklevingen en littekens in haar buik, waardoor haar eileiders niet meer doorgankelijk waren. Tijdens een operatie, nu zo’n twee jaar geleden, bleken beide eileiders niet te werken en werden ze verwijderd. “Eigenlijk drong het pas een paar dagen later tot ons door: dit betekent dus ook dat we niet ‘gewoon’ kinderen kunnen krijgen.”

Bekendmaking zwangerschap

Met onderstaande video maakte Kim Feenstra bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Aan het einde van het filmpje is te zien hoe het model met een babybuikje in het ziekenhuis ligt voor een echo. “Lief verleden, dank voor alle lessen en liefde”, schreef de brunette erbij. “Lief heden, bedankt voor de bijzondere zegen van boven. Lieve toekomst, dat onze liefde sterker en dieper mag worden dan ooit.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We are on another level right now. 16.10.2020. A new Legend has arrived. Brooklyn Baby Tailor.

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I’m growing and showing. This is my most precious selfie ever.

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress