Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zwangere Kim Feenstra ‘groeit verder’ en deelt echofoto van kindje

Zwangere Kim Feenstra ‘groeit verder’ en deelt echofoto van kindje

Zwangere Kim Feenstra ‘groeit verder’ en deelt echofoto van kindje

Kim Feenstra (34) kan haar geluk niet op met haar eerste zwangerschap. Het model deelt af en toe wat van haar avontuur met haar volgers op sociale media, waaronder mooie buikfoto’s én een allereerste echo.

Growing & showing

In haar Instagram Stories deelt het model, dat inmiddels toch wel ongeveer op de helft van de zwangerschap moet zijn, een foto van een op 3 juli gemaakte echo. “En ondertussen groeien we lekker door”, schrijft ze erbij, waaruit blijkt dat ook bij deze meest recente controle alles gelukkig was zoals het zou moeten zijn.

Voor het allermooiste kamertje

Ondertussen worden er thuis grote voorbereidingen getroffen voor de komst van de baby. Het huis van Kim en haar vriend Stanley – de broer van ontwerpster Maria Tailor –  wordt verbouwd. Dat was al een beetje te zien in Kim’s Videoland-docuserie  Life of Kim (waarin ze ook onthulde niet natuurlijk zwanger te kunnen worden). Als alles af is, zijn ze ook écht klaar voor de kleine spruit.

Babybuik

Eind mei deelde Kim in een aandoenlijke videocompilatie dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Precies een maand geleden zagen we dat haar babybuik al flink aan het groeien was.

Niet-werkende eileiders

In Life Of Kim vertelt Kim eind 2019 nog dat een natuurlijke zwangerschap voor haar geen optie is. De 34-jarige brunette had verklevingen en littekens in haar buik, waardoor haar eileiders niet meer doorgankelijk waren. Tijdens een operatie bleken beide eileiders niet te werken en werden ze verwijderd. In de docu onthulde ze dat zij en Stanley er toch alles aan wilden doen om hun kinderwens in vervulling te laten gaan. “We leven in een wereld waarin superveel mogelijk is als het gaat om kindjes krijgen. Gelukkig heb ik een partner die mij door dik en dun overal doorheen sleept.”

Lees ook
Wauw: trotse mama-to-be Kim Feenstra deelt eerste foto van prachtige babybuik

‘Ik kan het niet geloven’

Het topmodel voelt zich nu heel goed, ook al heeft ze een aantal lastige weken achter de rug. “Ik heb me de eerste weken echt heel beroerd gevoeld. Ik kan het soms nog niet geloven dat ik zwanger ben. We beseffen echt allebei dat dit een zegen is, omdat ik niet op een natuurlijke manier zwanger kan worden. We genieten er echt van”, aldus het model onlangs tegen RTL Boulevard.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

kim feenstra echo

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I’m growing and showing. This is my most precious selfie ever.

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

Bron: Story | Beeld: BrunoPress