Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kijkers zijn vol lof over Gordon in ‘Down the Road’: ‘Hoe hij met kwetsbare mensen omgaat is echt geweldig’

Kijkers zijn vol lof over Gordon in ‘Down the Road’: ‘Hoe hij met kwetsbare mensen omgaat is echt geweldig’

Kijkers zijn vol lof over Gordon in ‘Down the Road’: ‘Hoe hij met kwetsbare mensen omgaat is echt geweldig’

Presentator Gordon (53): you love him or you hate him. Vaak hebben mensen veel kritiek op de zanger en zijn uitspraken. Gisteren startte het programma Down the Road, waarin Gordon op reis gaat met mensen met het syndroom van Down. Deze keer zijn kijkers juist dolenthousiast over hoe Gordon het doet. 

Gordon in Down the Road

Gordon woont sinds vorig jaar in Dubai, samen met zijn twee Franse bulldogs Rocco en Toto. Veel mensen delen hun ongezouten mening over de presentator. Zo vinden veel mensen het zielig voor zijn hondjes dat ze in een warm land moeten overleven. Anderen raken niet uitgepraat over de wispelturige relatie die Gordon heeft met zijn ex Jeffrey.

Gordon is sinds gisteren te zien in het programma Down the Road, de Nederlandse versie van het populaire Belgische programma. Hierin begeleidt hij mensen met het syndroom van Down tijdens een reis. In de eerste aflevering zien we de deelnemers afscheid nemen van hun familie, zitten ze zingend in de bus met Gordon, gaan ze kamperen en worden twee kandidaten verliefd op elkaar.

Lees ook
Gordon is klaar met coronakritiek van Tim Douwsma: ‘Vent, houd op met verspreiden van dit soort onzinnige berichten’

Reacties van kijkers

Criticus Angela de Jong vond het een slechte keuze om Gordon het programma Down the Road te laten presenteren. Kijkers zijn juist lovend over hoe goed Gordon het doet en hoe leuk de kandidaten zijn. “Ik moet zeggen als het wat minder over Gordon gaat is hij een fantastische programmamaker, dat bewijst hij maar weer”, reageert een kijker op Twitter. “Knap van de deelnemers en compliment voor Gordon, je laat iedereen stralen”, schrijft een ander.

En zo zijn er meerdere mensen die vinden dat Gordon goed omgaat met de kandidaten. Lees hieronder een paar van de enthousiaste reacties.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress