Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kijkers vinden MAFS-Joep vreselijk tijdens het koppelweekend: ‘Zo ga je niet met vrouwen om lullo’

Kijkers vinden MAFS-Joep vreselijk tijdens het koppelweekend: ‘Zo ga je niet met vrouwen om lullo’

Kijkers vinden MAFS-Joep vreselijk tijdens het koppelweekend: ‘Zo ga je niet met vrouwen om lullo’

Gisteravond was het voor de MAFS-kandidaten tijd voor het koppelweekend. Een pittig onderdeel van het programma. Zo ook dit seizoen. Hoewel het met vier stellen redelijk goed lijkt te gaan, geldt dat voor de overige iets minder. Kijkers vallen vooral over Joeps aandeel in de aflevering. Want voor Joep en Caroline loopt het avontuur iets anders dan gehoopt.

Onvoldoende

In de aflevering moeten de stellen hun huwelijk een cijfer geven. En Caroline schuift niet onder stoelen of banken wat ze van haar huwelijk vindt. Ze geeft het een, niet verrassende, 2. Joep gaat voor een 5. Joep vertelt dat hij de seksuele spanning mist. Ook legt hij uit dat hij heel outgoing en impulsief kan zijn en dit bij Caroline een beetje mist. Dat is voor Caroline de druppel. Met tranen in haar ogen zegt ze: “Ik vind niet dat, zoals jij dat zegt, je het echt een kans hebt gegeven. We hebben het samenwonen niet eens echt gedaan.”

Daarop vraagt Kim of Caroline daar wel voor open stond. Daarop volgt een overduidelijke ‘ja’. Kim was net als de kijkers wel een beetje klaar met het gedrag van Joep. “Geef haar een knuffel!” zegt ze dan ook. Maar Joep lijkt de boodschap niet te snappen. Sonny slaat daarentegen direct zijn arm om Caroline heen.

Geen kans

Dan vervolgt Caroline haar verhaal. “Ik vind niet dat je echt de kans hebt genomen om mij te leren kennen zoals ik echt ben. We hebben het heel leuk en we praten, zeg je, en we hebben het gezellig… Maar ik vind dat we het niet eens gezellig hebben gehad. Want ik heb je twee weken niet gezien en ik heb je twee weken eigenlijk niet gesproken.” Uiteindelijk besluit Kim om de emotionele Caroline zelf maar even te omhelzen. Want van haar man hoeft ze het niet te verwachten.

Joep reageert zelf ook nog even op de situatie en de opmerkingen over gemengde signalen. “Ik snap ergens jullie punt, aan de andere kant zie ik het wel anders dan dat jullie het zien of ervaren. Als die deur helemaal dicht zou zijn, dan had niemand van ons hier gezeten. Maar op de manier waarop het nu gaat – de situatie net – daar wordt het niet beter van. En ook niet als ze jullie gebruikt als een soort van spreekbuis. Als je dan de vrouw van 26 bent die je zegt dat je bent, kom dan naar mij toe.”

Lees ook
Een time-out voor MAFS-koppel Sander en Astrid: ‘Ik maak me er wel een beetje zorgen om’

In de jacuzzi

Niet alleen de kijkers thuis zijn klaar met het gedrag van Joep. Ook de andere kandidaten weten niet zo goed wat ze ermee aan moeten. Zo vertelt Sonny dat hij Joep en Caroline ‘een heel ongemakkelijk stel’ vindt. Als Joep even later ook nog bijna Sonny’s hoofd eraf knalt met een confettikanon is de groep er wel even klaar mee.

Toch wordt de sfeer uiteindelijk beter en belandt Caroline zelfs bij Joep op schoot in de jacuzzi. Hoewel Caroline dit ziet als een stap in de goede richting, betekent het voor Joep vrijwel niks. De andere kandidaten spreken Joep aan op zijn gedrag, maar daar wil hij niks van weten. We kunnen in ieder geval wel stellen dat iedereen inmiddels een punthoofd krijgt van deze man. Op Twitter laten kijkers weten wat ze ervan vinden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, Veronica Superguide | Beeld: Videoland