Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kijkers genieten van spanning tussen Erica en Martien: ‘Simpel klusje leidt weer tot bekvechten’

Kijkers genieten van spanning tussen Erica en Martien: ‘Simpel klusje leidt weer tot bekvechten’

Kijkers genieten van spanning tussen Erica en Martien: ‘Simpel klusje leidt weer tot bekvechten’

Maandagavond was er weer een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Hoogzwangere Maxime had deze keer weer een leuk klusje voor haar ouders bedacht. Haar bed moest op klossen en Martien en Erica mochten dit klusje gaan oplossen. Dit ‘simpele’ klusje liep al snel uit op bekvechten. De kijkers vonden dit natuurlijk prachtig om te zien. 

Klusje voor Martien en Erica

De kraamverzorgster van Maxime had gezegd dat er klossen onder haar bed moeten komen. Al snel reageert Erica: “Dan doen we dat vanmiddag toch even.” Wanneer het klusje gedaan moet worden zwakt de moed Martien in de schoenen. “We zijn met te weinig capaciteit hiervoor.”

Bekvechten

Martien en Erica laten zich niet zo snel kennen en gaan toch aan de slag. Voordat de klossen onder het bed kunnen, moet eerst het hoofdbord van het bed worden losgeschroefd. De schroeven willen maar niet loskomen en al snel stonden Martien en Erica te bekvechten.

Lees ook
Maxime Meiland reageert op alle kritiek: ‘Ik werk er gewoon hard voor’

Reacties kijkers

Kijkers van Chateau Meiland vonden het weer enig. Op Twitter laten mensen weten hoe leuk ze deze aflevering weer vonden. Ook worden er massaal woordgrappen gemaakt. ‘De klos is geklaard’ en ‘help, mijn man is klosser’ komen voorbij.

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Brunopress