Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Khloe Kardashian wil liefdesleven uit spotlights houden

Khloe Kardashian wil liefdesleven uit spotlights houden

Khloe Kardashian wil liefdesleven uit spotlights houden

The Kardashians delen al twaalf seizoenen lang lief en leed op televisie, en laten daarbij weinig aan de verbeelding over. Scheidingen, ruzies, trouwerijen en zelfs bevallingen slingert de famous family zonder pardon de wereld in. Toch heeft Khloe besloten haar nieuwe relatie buiten de schijnwerpers te houden.

Liefdesleven
De 32-jarige Khloe Kardashian is sinds kort samen met basketballer Tristan Thompson. Veel van hem hebben fans nog niet kunnen zien, want op sociale media komt de sporter nauwelijks voorbij. Op haar eigen website liet de realityster zich wel uit over haar liefdesleven. “Ik vind het fijn dat mijn relatie normaal voelt en niet de hele tijd gepubliceerd hoeft te worden”, schreef Khloe.

Volwassen
“Dat ik in staat ben om mijn leven op een bepaalde manier te delen, en tegelijkertijd ook mooie herinneringen voor mezelf te houden, getuigt voor mijn gevoel van volwassenheid en evolutie”, aldus Khloé, die sinds september een relatie heeft met Tristan. “Het is niet verkeerd om wel alles bekend te maken, maar ik heb geleerd van mijn fouten en hoef dat niet meer te doen.”

Bekijk hieronder een foto van de twee tortelduifjes samen!

 

Bron: RTL, Instagram

Lees ook: