Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Khloe Kardashian gelooft niet in scheiden

Khloe Kardashian gelooft niet in scheiden

Khloe Kardashian gelooft niet in scheiden

In een essay voor Lena Dunhams Lenny’s Letter heeft Khloe Kardashian geschreven niet in scheiden te geloven. Maar toch is ze van haar nu ex-man Lamar Odom gescheiden. In de brief op het online platform verklaart ze deze beslissing.

Khloe Kardashian, bekend van de populaire realityshow ‘Keeping Up With The Kardashians’ scheidde van de basketballer Lamar in 2013. Dit na een huwelijk van slechts vier jaar. Ze schrijft in haar leven veel zegens te hebben gehad, maar ook voor veel uitdagingen is komen te staan. “It was a challenge for me when I decided to get divorced.”

De Christelijke realityster gelooft niet in scheiden, en ziet haar scheiding dan ook als een hele zware beslissing. “But I came to a point in my marriage where I had to make the choice to take care of my own mental and emotional well-being in order to protect myself and my happiness,’ legt de realityster uit.

Ook verklaart ze in de geschreven tekst dat ze voor haar gevoel de huwelijksgeloftes niet heeft verbroken en altijd – in sickness en health – klaar zal blijven staan voor haar ex-man. Zelfs nu ze niet langer getrouwd zijn.

Lees ook:

Bron: eoline.com