Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: de kerstkaart van prins Harry, Meghan Markle én zoontje Archie

Zien: de kerstkaart van prins Harry, Meghan Markle én zoontje Archie

Zien: de kerstkaart van prins Harry, Meghan Markle én zoontje Archie

Prins Harry en Meghan Markle leven sinds het aftreden als senior leden van de koninklijke familie een teruggetrokken leven in Los Angeles. Echter geven ze op zeldzame momenten toch een teken van leven. Zo verschijnen ze regelmatig in Zoom-meetings, ging hun filmpje over de verkiezingen in de Verenigde Staten heel de wereld over en verrassen ze ook nu weer met een kerstkaart. En daar staan niet alleen Harry en Meghan op, ook de kleine Archie en hun twee honden zijn van de partij.

Kerstkaart Harry en Meghan

Vorig jaar prijkte de kerstkaart vanuit hun tijdelijke verblijf in Canada nog op hun eigen Instagram. Maar ondanks dat de twee niet meer actief zijn op social media, heeft het gezin er dit jaar toch een digitale kerstkaart uitgestuurd. En hoewel we Archie de afgelopen tijd, met uitzondering van zijn eerste verjaardag, eigenlijk niet meer te zien hebben gekregen, is hij gelukkig wel samen met zijn ouders en hun twee honden op de kerstkaart te zien.

Archie

Althans, te zien… De kerstkaart bestaat dit jaar niet uit een echte foto, maar een illustratie van het gezinnetje van drie. Hierdoor is de inmiddels 1,5 jaar oude Archie niet goed te zien. Wel merken fans op dat hij behoorlijk gegroeid is. “Ze zien er zo gelukkig uit met zijn allen”, “Hij wordt zo snel groot” en “Prachtig gezin”, is slechts een greep uit de vele reacties.

Lees ook
Meghan Markle onthult verlies van tweede kindje in column: ‘Het is een ondraaglijk verdriet’

Los Angeles

Het stel zal net zoals vorig jaar de kerst niet met de koninklijke familie doorbrengen. Waar ze vorig jaar de feestdagen nog doorbrachten in Canada, verhuisden ze net voor het uitbreken van het coronavirus naar Los Angeles. Hier is Meghan geboren en getogen en ook Harry heeft een bijzondere band met de stad. Sinds hun verhuizing zijn ze naar verluidt niet meer teruggekeerd naar hun oude woonplaats in Engeland, en met het gemuteerde virus in Engeland zal een terugkeer ook nu niet aan de orde zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door E! News (@enews)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Brunopress