Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zin in Kerstmis? Déze kerstfilms verschijnen de komende maanden op Netflix

Zin in Kerstmis? Déze kerstfilms verschijnen de komende maanden op Netflix

Zin in Kerstmis? Déze kerstfilms verschijnen de komende maanden op Netflix

Vind jij het wel mooi geweest met de zomer en heb je zin in kerst? Dan kun je de komende maanden je hart ophalen op Netflix. De streamingsdienst heeft de kerstprogrammering bekend gemaakt en daar wordt menig kerstliefhebber héél blij van.

Zin in kerstfilms

Oh kerstfilms, wat heerlijk! Wegdromen bij mooie outfits, knappe prinsen, mooie huizen, witte landschappen. En we gaan natuurlijk de kerstboom nog niet neerzetten (velen van ons gaan het liefst nog voor zwoele zomeravonden buiten, want die hebben we deze zomer gemist), maar een beetje wegzwijmelen bij foute kerstfilms én heerlijke hits: daar is het nooit te vroeg voor.

Lees ook: 
Droombaan: Intratuin zoekt mensen die willen helpen met het opbouwen van kerstshows

Deze kerstfilms verschijnen op Netflix

 • De Familie Claus 2
  De Vlaams-Nederlandse film De Familie Claus was vorig jaar een enorme hit. Daarin volgen we de jonge Jules die niet van kerst houdt, tót hij het werk van overgrootvader Noël gaat doen. En er komt dus een deel twee!
 • A boy Called Christmas
  Een prachtig verhaal over de jonge Nikolas die op avontuur gaat en de kerstman wordt. De film is gebaseerd op het boek en heeft een echte sterrencast: Kristen Wiig, Maggie Smith én de Nederlandse Michiel Huisman (sowieso smullen dus). Vanaf november op Netflix.
 • Single All the Way
  Vanaf december kunnen we genieten van Single all the Way. Daarin volgen we Peter, die al jaren de enige vrijgezel is tijdens de feestdagen, maar daar helemaal klaar mee is. Vriend Nick wordt zijn date, maar de moeder van Peter wil hem koppelen aan haar knappe fitnesstrainer James. Kortom: drama!
 • 1000 miles from Christmas
  In december kun je genieten van deze Spaanstalige kerstfilm. Jarenlang wilde de hoofdpersoon niets van kerst weten, maar op z’n dertigste krijgt het inzicht. Het gaat om een Spaanse man en ondanks dat we niet zo heel veel van de beschrijving snappen, is een Spaanse man altijd een goede reden om een film aan te zetten.
 • A Castle for Christmas
  Leuk! De Amerikaanse Sophie vliegt naar Schotland en wordt verliefd. Niet op een mens, maar een kasteel. Ze weet alleen níet dat de het kasteel een hele bijzondere eigenaar heeft.
 • The Princess Switch 3
  Het derde deel van The Princess Switch zal in november op Netflix te zien zijn. In de eerste twee delen speelt Vanessa Hudgens drie dubbelgangers: hertogin van Montenaro, banketbakker Stacy de Novo en Lady Fiona. In het derde deel zien we de drie dubbelgangers die een plannetje maken om met elkaar te ruilen, maar dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot.
Bron: RTL Boulevard | Beeld: Screenshot film Netflix