Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kendall Jenner is terug op Instagram!

Kendall Jenner is terug op Instagram!

Kendall Jenner is terug op Instagram!

De Instagram-detox van Kendall Jenner is voorbij. Gisteravond postte het model drie nieuwe foto’s, waaronder eentje van haarzelf.

Kendall verdween vorige week opeens van Instagram, tot groot ongenoegen van haar fans. Later liet ze in de talkshow van Ellen DeGeneres weten dat het een bewuste keus was even met de app te stoppen omdat ze er naar eigen zeggen “een beetje verslaafd aan was geworden.”

“Ik werd ’s ochtends wakker en het was het eerste waar ik naar keek en als ik naar bed ging was het het laatste wat ik deed. Ik wil gewoon even een detox“, zei het 21-jarige model. Dat komt ons bekend voor.

Haar detox was echter van korte duur, slechts een weekje later is Kendall namelijk alweer terug online met drie foto’s, waaronder eentje van zichzelf waarop ze breed lachend met haar handen in de lucht aan het dansen is. De commentaren bij de foto’s variëren van: “quits Instagram to get attention then goes right back” tot “I missed you queen“.

happy by me

A photo posted by Kendall (@kendalljenner) on

De jonge Jenner heeft 68,6 miljoen volgers op Instagram en de app is volgens experts een belangrijke bron van inkomsten. Of dit de reden is voor haar snelle terugkeer, of dat ze gewoon net zo verslaafd is als jij en ik, is niet bekend.

 

Lees ook:

Bron: New York Daily News, RTL Boulevard, Instagram