Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kelly Weekers deelt bevallingsverhaal: ‘Nog geen veertig minuten later lag Georgie op mijn borst’

Kelly Weekers deelt bevallingsverhaal: ‘Nog geen veertig minuten later lag Georgie op mijn borst’

Kelly Weekers deelt bevallingsverhaal: ‘Nog geen veertig minuten later lag Georgie op mijn borst’

Kelly Weekers (30) en John Ewbank (51) werden vorige week de trotse ouders van hun tweede kindje. De psychologe doet nu op Instagram haar bevallingsverhaal uit de doeken.

“Vorige week lag ik in bad toen ik om te 12.05 uur een ‘plop’ voelde en me afvroeg of dat mijn vliezen waren die braken”, begint Kelly onder de prachtige foto van haar nog zwangere lijf. “Om een al kort verhaal nog korter te maken: tot onze grote verrassing lag nog geen veertig minuten later, om 12.45 uur, Georgie op mijn borst in onze slaapkamer.”

Meeste bijzondere ooit

Ze vervolgt: “Je kind mogen dragen is het meest bijzondere ooit en ik zal dat gevoel zeker gaan missen, maar wat is het heerlijk al mijn meiden nu al een week om me heen mogen te hebben. #whoruntheworld #girls.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Vrouwenhuis

In januari maakte Kelly wereldkundig opnieuw in verwachting te zijn van een meisje. “Kusje voor haar kleine zusje”, schreef de trotse moeder bij het kiekje waarop te zien is hoe haar driejarige dochter Scottie een kus geeft op de babybump. In 2017 werden zij en John al ouders van dochtertje Scottie Anne Marie Ewbank. John is ook vader van dochter Day uit zijn eerdere relatie met Vivian Reijs, met wie hij van 2005 tot 2010 getrouwd was. John en Kelly zijn sinds 2012 samen en sinds december 2015 verloofd. Van een huwelijk is het echter nog steeds niet gekomen.

Lees ook
Kelly Weekers: ‘Denken dat een vrouw een man nodig heeft om te bereiken wat ze wil, is absurd’

Andere zwangerschap

Toen Kelly 24 weken in verwachting was, deelde ze een update via Instagram. Uit het bericht bleek dat deze zwangerschap haar anders af gaat dan de eerste. “Waar ik de vorige keer nog net niet tot op de minuut wist hoe ver ik zwanger was en ook of de kleine dan een kiwi of maïskolf was (mango!), mompel ik nu vaak een random maand als iemand me vraagt hoe ver ik ben en vraag ik me achteraf af of het klopt”, gaf de blondine toe. Ook zei ze nu meer rust te ervaren en haar lijf beter te begrijpen. “En geniet ik van alle kleine momentjes die ik met mijn buik heb.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Georgie Anne Marie Ewbank ? Thuis geboren op 12 juni om 12.45 uur. De hele dag knuffelen, zó blij dat onze Georgie er is ?

Een bericht gedeeld door Kelly Weekers (@kelly_weekers) op

Bron: Story.nl | Beeld: Peter Smulders