Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fans geraakt door intieme echobeelden Katja Schuurman: ‘Te lief dit’

Fans geraakt door intieme echobeelden Katja Schuurman: ‘Te lief dit’

Fans geraakt door intieme echobeelden Katja Schuurman: ‘Te lief dit’

Aan het begin van haar zwangerschap reisde Katja Schuurman (45) af naar Midden- en Zuid-Amerika, voor de opnames van het programma ‘Beter laat dan nooit’. Haar termijnecho vond dan ook plaats op een bijzondere plek, namelijk in Mexico-Stad. Van dat moment deelt de presentatrice een intieme video.

Katja Schuurman echo

Dinsdagavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering Beter laat dan nooit, waarin Katja op reis gaat met Barrie Stevens (75), Willibrord Frequin (78), Peter Faber (76) en Gerard Cox (79). In de uitzending van vanavond zijn de beelden van de echo te zien, maar de krullenbol deelt ze alvast met haar Instagramvolgers. “De twaalfwekenecho mett ‘opa Gerard’ in Mexico City. Zo mooi om dat samen met hem te hebben kunnen doen”, schrijft Schuurman erbij. Ook laat ze weten: “Vooral omdat alles goed was met ons kleine meisje, natuurlijk!”

Emotioneel

Fans van Katja schieten vol bij het zien van de beelden. “Nou zeg, ik word er emo van! Wat mooi”, reageert een fan op de video. Een ander is het daar helemaal mee eens: “Te lief dit.”

De tekst gaat verder onder de video.

Zwangerschap Katja Schuurman

Inmiddels is de presentatrice over de helft van haar zwangerschap en ruim vijf maanden in verwachting. “De buik is behoorlijk stevig al”, zei ze onlangs in een video voor RTL Boulevard. Hoe ze zich voelt? “Ik ben best wel moe, dus wat dat betreft komt het wel goed uit dat ik niet heel hard aan het werk ben nu”, gaf Schuurman toe. “Dat ik veel thuis zit en veel tijd doorbreng met mijn dochter, is heel erg fijn. Maar voor de rest is het best wel een troosteloze bedoeling.”

Lees ook
Volgers gaan stuk om ‘sexy’ foto van Birgit en Katja Schuurman: ‘Hilarisch!’

Dochter

Hoewel Freek het gevoel had dat hij een zoon zou krijgen, is het tegendeel waar: het stel krijgt een meisje. Voor Freek wordt het zijn eerste kindje. Katja heeft al een dochter uit haar eerdere relatie met acteur Thijs Römer (41), de tienjarige Sammie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een meisje…

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram