Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Liefde in de lucht: Katja Schuurman heeft na ‘maanden janken’ weer vlinders in haar buik

Liefde in de lucht: Katja Schuurman heeft na ‘maanden janken’ weer vlinders in haar buik

Liefde in de lucht: Katja Schuurman heeft na ‘maanden janken’ weer vlinders in haar buik

Katja Schuurman (47) heeft een pittige periode achter de rug sinds de breuk met Freek van Noortwijk. Maar na een aantal maanden heeft de actrice weer wat geluk in de liefde, laat ze weten bij de première van de nieuwe film Costa!!

Katja Schuurman liefde

Katja Schuurman deelde de afgelopen maanden meerdere updates over haar leven op Instagram. Na de breuk met Freek van Noortwijk ging de actrice door een moeilijke periode, wat gepaard ging met veel tranen.

Deze week verscheen er in Weekend een foto van Katja die op het terras zit met een mysterieuze man. Tijdens de première van Costa!! vertelt ze aan Shownieuws meer hierover. “Ik heb wel een leuke man ontmoet!”, zegt ze stralend. Wie de man in kwestie is, vertelt ze niet.

Na het zien van de foto beaamt ze nog wel dat ze het heel gezellig met hem heeft. “Leuk hè, na maanden janken een beetje zo vlinders, dat is toch veel leuker? Dat past ook helemaal bij de zomervibe.” Het wordt waarschijnlijk een romantische zomer voor Katja!

Lees ook
Katja Schuurman reageert op ophef fotoshoot: ‘Je doet het niet snel goed’

Relatie met Freek

De relatie met Freek van Noortwijk hield helaas geen stand. In 2020 kreeg Katja samen met hem dochter Coco. Katja heeft uit een eerder huwelijk met Thijs Römer dochter Sammie.

De breuk was zwaar voor Katja en ze voelde niet de behoefte om weer een relatie met iemand aan te gaan, vertelde ze aan Mezza. “Na de scheiding met Thijs ben ik keihard het vrijgezellenleven ingedoken. Daar heb ik nu totaal geen behoefte aan. Ik zal in de zomer vast een flirt hebben, of dat er eens iemand een nachtje blijft, maar die mag dan ook weer snel weg, haha.”

Wie weet dat deze mysterieuze man haar nog van gedachten doet veranderen!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: AD | Beeld: Brunopress