Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Katja Schuurman gaat naar Portugal om liefdesverdriet te verwerken

Katja Schuurman gaat naar Portugal om liefdesverdriet te verwerken

Katja Schuurman gaat naar Portugal om liefdesverdriet te verwerken

De breuk tussen Katja Schuurman (46) en Freek van Noortwijk (32) hakt er goed in bij de actrice. Daarom heeft Katja besloten om naar Portugal te gaan zodat ze haar gebroken hart kan laten helen. Ze hoopt haar liefdesverdriet te verwerken onder de Portugese zon. De presentatrice liet al eerder via Instagram weten dat het niet goed met haar gaat. 

Breuk

De breuk tussen de twee kwam voor veel mensen onverwachts. Het stel leek namelijk dolgelukkig met elkaar te zijn en zeker na de geboorte van hun dochtertje Coco Loulou in de zomer van 2020. Maar de realiteit bleek toch anders te zijn. Hoewel ze eerder aangaven deze beslissing samen gemaakt te hebben, lijkt het er nu sterk op dat Freek degene was die de relatie niet meer zag zitten.

Gebroken hart

Katja liet vorige week weten dat ze last heeft van een gebroken hart. En dat ze haar liefdesverdriet zit weg te kotsen en puffen. Verder klaagde de actrice over het gebrek aan medicijnen voor haar hartenpijn. Vorige week liet ze met een eerlijk foto weten dat het niet zo goed met haar gaat. Hopelijk helpt haar vakantie naar Portugal om weer een beetje op te knappen.

Lees ook
Als het even niet goed gaat: Katja Schuurman deelt eerlijke foto over liefdesverdriet

Portugal

Ooggetuigen laten weten aan Story dat ze Katja en haar dochters Coco Loulou en Sammie in het vliegtuig naar Zuid-Portugal hebben gezien. Katja heeft dochter Sammie gekregen uit haar vorige huwelijk met Thijs Römer. De presentatrice deelt een lief kiekje op Instagram met Sammie op het strand. Ze schrijft onder het bericht: “Zwemmen in een ijskoude zee en dan, met zon op onze bolletjes, bij elkaar kruipen.. #geluk“. Ze krijgt steun van haar volgers. Zo reageert iemand: “Volgens mij ben jij een onwijs leuke moeder! Ook voor jou komen er weer mooie tijden ❤️ ” en “Wat doe je dat goed. Hard vallen, kijken wat wel kan en langzaamaan weer omhoog krabbelen 😉 kanjer 🙏🤩 “.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress