Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Katja Schuurman deelt nieuwe, té zoete gezinsfoto’s met pasgeboren dochter: ‘We zijn zó gelukkig’

Katja Schuurman deelt nieuwe, té zoete gezinsfoto’s met pasgeboren dochter: ‘We zijn zó gelukkig’

Katja Schuurman deelt nieuwe, té zoete gezinsfoto’s met pasgeboren dochter: ‘We zijn zó gelukkig’

Sinds de geboorte van de kleine Coco Loulou zit Katja Schuurman (45) op een grote roze wolk. Begin augustus beviel de presentatrice van haar tweede kindje en deelt ze het ene na het andere liefdevolle kiekje. En één ding moge duidelijk zijn: het kersverse gezinsgeluk spat ervan af.

Gezinsfoto’s Katja Schuurman

Op Instagram deelt Katja een drietal nieuwe kiekjes: één van moeder en kind, één van Freek en hun pasgeboren spruit én één van haar beide dochters. “We zijn zó gelukkig! #cocooning #8 #infinity”, laat Schuurman weten bij verschillende plaatjes van haar gezinnetje.

Gelukkig

Nicolette Kluijver sluit zich helemaal aan bij de woorden van Katja en reageert met een hoop hartjes onder de reeks. “Je ziet er ook heel gelukkig uit, lieve Kat”, schrijft ze daar nog bij. Ook presentatrice Geraldine Kemper kan zich daar in vinden: “Oooooo wat mooi! Enjoy!”

De tekst gaat verder onder de foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We zijn zó gelukkig! ???????? #cocooning #8 #infinity

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Katja Schuurman bevallen

Na een niet al te gemakkelijke zwangerschap was het moment op 8 augustus eindelijk daar voor Katja en haar geliefde Freek Noortwijk: hun dochter Coco Loulou werd geboren. “Ze is betoverend”, schreef de presentatrice bij een reeks gezinsfoto’s op Instagram. Aan Shownieuws liet de kersverse vader weten dat moeder en kind het goed maakten, maar wel ‘helemaal kapot’ te zijn na een heftige nacht zonder al te veel slaap.

Naam verklapt

De bijzondere naam van het meisje hadden Freek en Katja al een tijdje in gedachten. Sterker nog, al weken voordat Coco Loulou werd geboren, verklapte het stel (per ongeluk) al de naam van hun baby. De oplettende volgers van de presentatrice hadden dan ook al kunnen weten hoe de spruit zou gaan heten.

Lees ook
Heel zoet! Katja Schuurman deelt nieuwe foto’s van pasgeboren dochtertje

Familie

Katja werd tien jaar geleden voor het eerst moeder, samen met acteur Thijs Römer kreeg ze dochter Sammie. Het acteurskoppel ging in 2015 na een huwelijk van acht jaar uit elkaar, maar bleven altijd goede vrienden. Halverwege 2015 viel Katja als een blok voor topchef Freek van Noortwijk. In juni 2019 gaven ze elkaar tijdens een sprookjesachtig huwelijk het jawoord. Afgelopen weekend werd hun liefde bekroond met een prachtige dochter, Coco Loulou.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gefeliciteerd allerliefste Coco Loulou! Je bent een hele week oud ? En je papa en mama en grote zus zijn tot over hun oren verliefd op jou. Wat ben jij lief en betoverend en ontroerend en niet te doen zo schattig. En je doet het allemaal zo goed; slapen, mama’s borsten leegdrinken, kirren, lachen, knuffelen. Zelfs als je huilt omdat je krampjes hebt of het gewoon even niet meer weet, lopen onze harten over; je bent een grote liefdesbom. Ik was vergeten dat ook deze babyfase zo’n groot feest is! Mede namens Freek, dank jullie wel voor al jullie enorm lieve felicitaties. En vooral: ?? Ineke Herbers en alle ongelooflijk liefdevolle en toegewijde zorgmedewerkers van OLVG Oost en het Anna Paviljoen, met speciale dank voor de zorgvuldige begeleiding vanuit de POP-poli: Ik voel me fantastisch en zelfs mijn kraamtranen waren tranen van geluk en dankbaarheid ? En als laatste: Dank je wel Dorien, onze kraamhulp vanuit Kraamzorg Waterland Oost, die ons de afgelopen week een groots cadeau heeft gegeven: een prachtige start van dit nieuwe hoofdstuk in ons leven. Dank je wel voor de rust, reinheid en regelmaat die je in een Volendamse handomdraai met toewijding en liefde in ons leven hebt gebracht. Wat een geluk! @olvgamsterdam @kraamzorg_waterlandoost

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ze is er! Om 6.02 uur is Coco Loulou geboren. Ze is betoverend..

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kijk deze heerlijke chick! ? Nog even en ze is groter dan ik ? Gelukkig ben ik druk bezig met de productie van weer een minimeisje ? #whoruntheworld ??

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram