Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Groeit al flink: Katja Schuurman showt babybuik en noemt ‘m ‘al best dik’

Groeit al flink: Katja Schuurman showt babybuik en noemt ‘m ‘al best dik’

Groeit al flink: Katja Schuurman showt babybuik en noemt ‘m ‘al best dik’

Katja Schuurman (45) is inmiddels over de helft van haar zwangerschap en dat is ook goed zichtbaar als je naar haar buik kijkt. In een nieuwe video showt ze vol trots haar lichaam en vertelt ze over deze prachtige gebeurtenis in tijden van de coronacrisis.

Babybuik Katja Schuurman

Op Instagram zien we de babybuik van Katja met regelmaat in beeld, maar nu is de presentatrice voor de camera gekropen om een filmpje op te nemen. “Mijn buik… ja, die is al best wel dik voor vijf maanden”, begint ze in de video voor RTL Boulevard, terwijl ze haar belly in beeld brengt. “De buik is behoorlijk stevig al.”

Moe

Onlangs deed haar geliefde Freek van Noortwijk al een boekje open over de zwangerschap van Katja en wist hij te vertellen dat alles “hartstikke goed” gaat. De chefkok zei bovendien dat de periode van misselijkheid voorbij is, maar de presentatrice zich wel vermoeid voelt zo nu en dan. Dat wordt bevestigd in de nieuwe video. “Ik ben best wel moe, dus wat dat betreft komt het wel goed uit dat ik niet heel hard aan het werk ben nu”, geeft Schuurman toe. “Dat ik veel thuis zit en veel tijd doorbreng met mijn dochter, is heel erg fijn. Maar voor de rest is het best wel een troosteloze bedoeling.”

Niet veel zorgen

Katja maakt zich net extra veel zorgen om haar zwangerschap gezien de coronacrisis. “Ik ben niet meer of minder angstig dan andere mensen.” Dat komt mede door alle research die ze gedaan heeft. “Ik schijn, met de kennis die er is, niet extra kwetsbaar te zijn. Dus daar ga ik maar vanuit.”

De tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Katja vertelt over haar zwangerschap. Haar buik is al flink aan het groeien! #rtlboulevard

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) op

Zuid-Afrika

Het kindje dat Schuurman verwacht, is verwekt in Zuid-Afrika. Eerder werden er vraagtekens bij gezet wanneer Katja precies zwanger zou zijn geraakt van haar partner Freek van Noortwijk (31), want ze verbleef volgens eigen zeggen een maand lang alléén in Zuid-Afrika voor een yoga-retreat. Anderen beweerden dat Katja daar in een ontwenningskliniek zou hebben gezeten, hetgeen de presentatrice tegenspreekt. Hoe dan ook, feit is dat Katja onder de Zuid-Afrikaanse zon in verwachting is geraakt.

Stiefvader

“Ons kindje is daar verwekt toen ik bij Katja ben geweest”, vertelde van Noortwijk eerder aan Story. Freek is al jaren stiefvader van Sammie (9), het dochtertje dat Katja kreeg uit haar eerste huwelijk met Thijs Römer. Is hij al nerveus dat er straks een baby bij komt? “Misschien bagatelliseer ik het allemaal wel een beetje, maar ik moet zeggen dat ik me op dit moment eigenlijk nog helemaal nergens druk om maak. Ik ben vooral blij dat het ons gelukt is om zwanger te worden, dat overheerst bij mij.”

Lees ook
Freek van Noortwijk open over Katja’s zwangerschap tijdens corona: ‘Deze periode brengt rust’

Dochter

Hoewel Freek het gevoel had dat hij een zoon zou krijgen, is het tegendeel waar: het stel krijgt een meisje. Afgelopen weekend onthulde de chef-kok aan Shownieuws het geslacht van de baby en maakte Katja de komst van haar dochter wereldkundig met een prachtige foto op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Als je je echt begint te vervelen… #matador #kattengevecht #pombykatja Maar als je geen kat hebt om te pesten, lees dan alstjeblieft even het stuk uit @360magazine.nl in mijn stories over het beperkte social distancing in Zweden en vertel me wat je denkt.. Gisteren las ik enigszins teleurgestelde berichten: Groepsimmuniteit is nog lang niet in zicht, omdat nog maar een geschatte 3% van de Nederlandse bevolking antistoffen tegen corona heeft.. Een paar vraagjes: Hoe moet ik corona krijgen als ik thuis en op afstand van mijn medemens moet blijven? Is het echt het beste idee om gezonde mensen in quarantaine te plaatsen, of zijn ze in Zweden zo gek nog niet? #corona #zweden #quarantine #socialdistancing

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bij ‘Maris Piper Food Court De Pijp’ wordt momenteel eten van verschillende restaurants van ‘The Breda Group’ verkocht. Zo serveren ze hier natuurlijk geheel verzorgde culinaire diners van ‘Maris Piper Take Away & Delivery’ en kan je zelfs hun befaamde Beef Wellington (24 uur van tevoren reserveren) en prachtige wijnen bestellen. Maar ze serveren er ook Dan Dan Noodles van ‘The Noodle Shop’, frieten – uit ossenwit – met stoofvlees van ‘Maris Piper Frituur’ en pita’s met falafel, chicken katsu of köfteburger van ‘Píta Falafel & Kebab’. Dit wordt allemaal à la minute voor je bereid bij de food stands voor de deur van ‘Maris Piper’. Bestellingen kan je online plaatsen via de Niql op hun website #linkinbio (om af te halen) en Deliveroo (om te laten bezorgen). ‘Maris Piper Take Away & Delivery’ is elke dag geopend van 17:00 tot 21:00 uur. ‘The Noodles Shop’, ‘Maris Piper Frituur’ en ‘Píta Falafel & Kebab’ zijn geopend van woensdag t/m zondag van 12:00 tot 21:00 uur. #takeaway

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een meisje…

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Probeer maar te blijven genieten van wat er wel is. @pom_amsterdam @returntosender_nl

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram