Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heel zoet! Katja Schuurman deelt nieuwe foto’s van pasgeboren dochtertje

Heel zoet! Katja Schuurman deelt nieuwe foto’s van pasgeboren dochtertje

Heel zoet! Katja Schuurman deelt nieuwe foto’s van pasgeboren dochtertje

Een week geleden werden Katja Schuurman en Freek van Noortwijk ouders van een gezonde dochter. Op Katja’s Instagram is te zien hoe trots de ouders met hun kersverse kindje poseren. Dit weekend deelt Katja nog meer zoete kiekjes van haar gelukkige gezinnetje.

Dochter

“Je bent een hele week oud,” start Katja de post op Instagram. “Je papa en mama en grote zus zijn tot over hun oren verliefd op jou. Wat ben jij lief en betoverend en ontroerend en niet te doen zo schattig.”

Liefdesbom

Te lezen is dat “slapen, mama’s borsten leegdrinken, kirren, lachen en knuffelen” baby Coco al heel goed afgaat. “Zelfs als je huilt omdat je krampjes hebt of het gewoon even niet meer weet, lopen onze harten over; je bent een grote liefdesbom,” aldus Katja.

Babyfase

Of de presentatrice en actrice het er moeilijk mee heeft dat er opeens weer een klein baby’tje in haar leven is? Dat niet. “Ik was vergeten dat ook deze babyfase zo’n groot feest is!” Ook bedankt ze, mede namens Freek, voor alle enorm lieve felicitaties.

Een strijd

Katja denkt dat Freek een liefdevolle en betrokken vader zal zijn. “Maar ik heb af en toe ook wel discussies met Freek over de opvoeding van Sammie,” vertelde ze onlangs aan LINDA. “Hij heeft daar soms nogal uitgesproken ideeën over en dan kunnen we weleens botsen. Wat ik wel gek vind om te merken, is dat hij jong en open minded is, maar in de opvoeding heel erg rigide ideeën kan hebben. We moeten daar wel goed over blijven praten, want dat kan een bron van strijd zijn.”

Gefeliciteerd allerliefste Coco Loulou! Je bent een hele week oud ? En je papa en mama en grote zus zijn tot over hun oren verliefd op jou. Wat ben jij lief en betoverend en ontroerend en niet te doen zo schattig. En je doet het allemaal zo goed; slapen, mama’s borsten leegdrinken, kirren, lachen, knuffelen. Zelfs als je huilt omdat je krampjes hebt of het gewoon even niet meer weet, lopen onze harten over; je bent een grote liefdesbom. Ik was vergeten dat ook deze babyfase zo’n groot feest is! Mede namens Freek, dank jullie wel voor al jullie enorm lieve felicitaties. En vooral: ?? Ineke Herbers en alle ongelooflijk liefdevolle en toegewijde zorgmedewerkers van OLVG Oost en het Anna Paviljoen, met speciale dank voor de zorgvuldige begeleiding vanuit de POP-poli: Ik voel me fantastisch en zelfs mijn kraamtranen waren tranen van geluk en dankbaarheid ? En als laatste: Dank je wel Dorien, onze kraamhulp vanuit Kraamzorg Waterland Oost, die ons de afgelopen week een groots cadeau heeft gegeven: een prachtige start van dit nieuwe hoofdstuk in ons leven. Dank je wel voor de rust, reinheid en regelmaat die je in een Volendamse handomdraai met toewijding en liefde in ons leven hebt gebracht. Wat een geluk! @olvgamsterdam @kraamzorg_waterlandoost

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress