Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Katja deelt nieuwe foto van haar twee dochters en wat zijn ze gegroeid

Katja deelt nieuwe foto van haar twee dochters en wat zijn ze gegroeid

Katja deelt nieuwe foto van haar twee dochters en wat zijn ze gegroeid

Op 8 augustus 2020 is Katja schuurman (45) voor de tweede keer moeder geworden van haar dochtertje Coco Loulou samen met haar man Freek van Noortwijk. Katja kreeg eerder al met Thijs Römer dochter Sammie. Op Instagram deelt de actrice een foto van haar twee dochters en wat groeien ze als kool!

De kleine Coco is nu alweer 1 jaar en 2 maanden en Sammie 11 jaar. Trotse moeder Katja deelt een foto in het zonnetje op Instagram met haar meiden. Bij de foto zet de actrice: ‘Veel beter wordt het niet. Hoeft ook niet.’ Onder de post smelten haar volgers weg. ‘❤️’, reageert Lucy Woesthoff en Babette van Veen: ‘Cuteness overload 😍’. Ook valt volgers het op dat Coco ontzettend veel op haar papa en mama lijkt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Lees ook
Victoria Koblenko doet halfnaakte zonnegroet voor de camera en fans gaan los

Ibiza

De foto is gemaakt op het zonnige Ibiza, waar ze op vakantie is met haar gezin. Eerder al ging ze langs haar vriend Dinand Woesthoff die sinds kort is geëmigreerd naar Ibiza met zijn gezin. Bij de foto met Dinand zegt ze: ‘Vriendschap is… zorgen dat je paden steeds weer kruisen. En dat ze geregeld parallel lopen. En dat je soms zelfs ineens dezelfde weg blijkt te bewandelen. Lieve Dinand Woesthoff, ik begrijp ons steeds beter. #vriendschap’. De twee zien er hartstikke gelukkig uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress