Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Katja gaat voor ‘ultieme ontspanning’ tijdens laatste loodjes… in badpak op een plastic giraf?

Katja gaat voor ‘ultieme ontspanning’ tijdens laatste loodjes… in badpak op een plastic giraf?

Katja gaat voor ‘ultieme ontspanning’ tijdens laatste loodjes… in badpak op een plastic giraf?

Katja Schuurman (45) heeft nog slechts een paar weken zwangerschap te gaan: ze is rond half augustus uitgerekend van haar eerste kindje met Freek van Noortwijk. Gedurende die laatste loodjes probeert Katja zoveel mogelijk te ontspannen. Dat lijkt aardig te lukken op Camping Kallumaan, waar ze in 2019 tevens het jawoord gaf aan Freek.

#Campinglife

In een nieuwe post op Instagram is te zien dat Katja onwijs geniet van de laatste weekjes zonder baby. Ze viert samen met manlief Freek, Sammie [Katja’s tienjarige dochter uit haar eerdere relatie met Thijs Römer, red.] en ander gezelschap vakantie in de Noordoostpolder en straalt van oor tot oor. Met een grote glimlach zien we de presentatrice en actrice in haar badpak ‘chillen’ op een plastic giraf op wielen en gieren in een strandstoel. Ook showt ze hoe Sammie zich vermaakt bij de schiettent en deelt ze Freek’s nauwkeurige imitatie van ‘Flemmy de veuges-trol’ (speciaal voor de Frozen-kenners). Da’s pas ultiem ontspannen.

Moordneigingen en huilbuien

Onlangs vertelde Katja in Effe Relativeren – een podcast van Kaj Gorgels – over de mindere momenten van haar zwangerschap. De brunette zei zo weinig energie te hebben dat ze “zo ongeveer” doorligplekken kreeg en het door de hormonen ook mentaal gezien soms heel zwaar had. “Het lijkt soms alsof een ander iemand bezit van mij neemt”, aldus Schuurman. Dat uitte zich in moordneigingen en huilbuien. “Het is verschrikkelijk (…) maar het gaat nu goed.”

Lees ook
Katja open naar dochter (10) over bipolaire stoornis: ‘Ik hoop niet dat zij het van mij geërfd heeft’

Bipolaire stoornis

Om zwanger te kunnen raken, moest Katja stoppen met de medicatie voor haar bipolaire stoornis. In de nieuwste editie van LINDA. vertelt ze welke impact dat heeft gehad op haar en haar geliefden. “Met name voor Freek was dat vrij heftig. Bij Sammie heb ik het voor het grootste deel weg kunnen houden, maar zij heeft mij ook af en toe heel hard zien huilen. Dat is superkut, want ik ben echt een krachtig iemand, maar hier kan ik dan geen weerstand aan bieden.” De aandoening is erfelijk bepaald en dus bestaat de kans dat het zich ook bij Sammie openbaart, iets waar Katja uiteraard niet op hoopt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#campinglife #kallumaan #vrienden #laatsteloodjes #netl #liffin @kallumaan @netl_de_wildste_tuin

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Tien jaar geleden deed ik een shoot voor Linda met Sammie in mijn buik. Die foto’s koesteren we hier thuis: “Daar zat ik in hè, mama?” ☺️ Dus dat wilde ik voor mijn kleinste meisje weer. En de foto’s zijn wederom zo te gek geworden! Dank jullie wel voor deze ontroerende blijvende herinnering: Fotografie: Petrovsky & Ramone @petrovskyramone Styling: @roelschagen Visagie: @davidkoppelaar LINDA. @linda (De hele shoot voor Linda ligt vanaf morgen in de winkel) Het thema van deze Linda is #bodypositivity , hoe toepasselijk is dat; ik ben me namelijk een potje positief over mijn body dat ze bereid en in staat is me op mijn 45e nog dit geschenk te geven ???? En laat mijn buik nou net dat deel van mijn lichaam zijn waar ik normaal gesproken helemaal niet zo positief over ben; net teveel vet, niet lekker getraind strak omdat ik zoveel meer houd van snaaien dan van sporten. Je zal mij mijn blote buik normaalgesproken niet snel zien showen.. Nu ik zwanger ben, ben ik nou juist zó trots op die buik! Bij deze beloof ik dat na de bevalling ook te blijven. Uiterlijk misschien niet ‘perfect’, maar jeetje wat een tópbuik ben jij! ?

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Nog 6 weekjes… Het aftellen is wel een beetje begonnen. Het is zo stom; ik ben me dus een potje blij met mijn buik en vooral met het dagelijkse getrappel en gedraai dat ik erin voel, de liefdevolle handjes van mijn dochter erop en Freeks oor in de hoop al een geluidje op te vangen van zijn dochter.. Maar pfff wat proberen die hormonen je toch geregeld van je apropos te brengen. De natuur zit geniaal in elkaar, maar wat is het idee achter dat je baby zoveel mogelijk liefdevolle, rustige en gebalanceerde emoties van jou in je buik moet ervaren, maar dat je vanaf het moment van conceptie wordt geïnjecteerd met een overdosis aan stofjes die je gestresst, onredelijk, neerslachtig, paniekerig en ontoerekeningsvatbaar maken? Lieve Moeder Natuur, waarom heeft u dat zo geregeld? Dat gevraagd hebbende: Vooral heel erg dank u wel dat ik dit wondertje in mijn buik mag laten groeien. Maar wel dus: Waarom? Ik denk niet dat u Instagram heeft, maar ik sta enorm open voor inzichten en uw oneindige wijsheid, zeker tijdens mijn dromen, dus misschien tot vanavond..

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Bron: Instagram | Beeld: ANP