Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Als een sprookje zo mooi: Katja en Freek stralen in ‘beestachtig’ mooie babykamer

Als een sprookje zo mooi: Katja en Freek stralen in ‘beestachtig’ mooie babykamer

Als een sprookje zo mooi: Katja en Freek stralen in ‘beestachtig’ mooie babykamer

Katja Schuurman (45) en Freek van Noortwijk (31) hebben zich flink uitgeleefd tijdens een heerlijke vakantie op een hippe camping in de noordoostpolder. Inmiddels zijn de aanstaande ouders weer thuis, waar ze met smart wachten op de komst van hun kindje, dat zich nu ieder moment aan kan dienen. En mocht de kleine meid vandaag al arriveren, dan komt ze (letterlijk) in een gespreid bedje terecht. De babykamer is helemaal af en mooier dan mooi.

Babykamer Katja

Dat is te zien in een nieuwe post van Katja op Instagram, waarin ze het kamertje van hun dochtertje uitgebreid laat zien. “Vol verwachting klopt ons hart”, schrijft Katja bij een foto waarop Katja en Freek ieder glunderend aan een kant van het wiegje staan. Met hashtags laat Katja weten ‘een beetje zenuwachtig’ te zijn, maar tegelijkertijd ook enorm ongeduldig.

Boho jungle

Het thema van het kamertje is overduidelijk: boho jungle. Op de schuine wanden met balken is een prachtig tropisch behang geplakt, met palmbomen, bloemen, apen en vogels. Er pronkt een lichtgekleurd rotan wiegje met romantisch gebloemd beddengoed in de kamer, waarboven een prachtig neutraal hemeltje met een vliegende ooievaar van linnen. Verder staat er vast een rotan ‘hobbelolifant’ om mee te spelen en zijn overal in de kamer items te vinden van Return to Sender, het eerlijke en duurzame label van de presentatrice en actrice.

Lees ook
Katja gaat voor ‘ultieme ontspanning’ tijdens laatste loodjes… in badpak op een plastic giraf?

Familie

Katja werd tien jaar geleden voor het eerst moeder, samen met acteur Thijs Römer kreeg ze dochter Sammie. Het acteurskoppel ging in 2015 na een huwelijk van acht jaar uit elkaar, maar bleven altijd goede vrienden. Halverwege 2015 viel Katja als een blok voor topchef Freek van Noortwijk. In juni 2019 gaven ze elkaar tijdens een sprookjesachtig huwelijk het jawoord.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress