Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Her heart will go on: Kate Winslet in tranen na weerzien met goede vriend Leonardo DiCaprio

Her heart will go on: Kate Winslet in tranen na weerzien met goede vriend Leonardo DiCaprio

Her heart will go on: Kate Winslet in tranen na weerzien met goede vriend Leonardo DiCaprio

Ook voor Titanic-actrice Kate Winslet is de pandemie een zware periode geweest. Zo kon ook zij veel mensen niet zien, maar miste de 46-jarige vooral haar goede vriend (en mede Titanic-acteur) Leonardo DiCaprio (47). In een interview met The Guardian vertelt ze over het emotionele weerzien. 

Kate Winslet en Leonardo DiCaprio

Het was een emotioneel moment voor Kate Winslet en Leonardi DiCaprio toen ze elkaar weer zagen na drie jaar. De actrice hield het niet droog en huilde tranen met tuiten toen ze Leonardo eindelijk weer zag. “We hadden elkaar drie jaar niet gezien, waarvan de laatste twee jaar natuurlijk kwamen door het coronavirus”, aldus Kate. “Toen ik hem eindelijk weer zag kon ik gewoon niet stoppen met huilen! Ik ken hem al zo lang, de helft van mijn leven. Wij zijn voor altijd met elkaar verbonden.”

Lees ook
Geruchtenmolen draait overuren: heeft André Hazes een nieuwe vlam?

Titanic koppel

Kate en Leonardo ontmoetten elkaar toen ze samen te zien waren in de film Titanic in 1997. “Ik was toen 21 en Leo 22. Het was absoluut geen fijne ervaring, omdat we steeds in dat koude water moesten liggen maar we deden het samen. Daar is onze vriendschap ontstaan en die is er nog steeds. Ik houd zoveel van deze man, hij is mijn beste vriend, mijn soulmate, mijn alles. Daarom was het zo ontzettend fijn om hem eindelijk weer te zien”, vertelt Kate.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door kate winslet (@katewinslet360)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, The Guardian | Beeld: Brunopress