Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kate Middleton wil dolgraag een vierde kind: “Ze wil een zusje voor Charlotte”

Kate Middleton wil dolgraag een vierde kind: “Ze wil een zusje voor Charlotte”

Kate Middleton wil dolgraag een vierde kind: “Ze wil een zusje voor Charlotte”

Kate Middleton heeft al een prachtig gezin met haar man prins William. Ze brengen drie knappe koters groot, maar toch zou het gezin volgens Kate nog niet compleet zijn. Volgens bronnen wil ze dolgraag nog een kindje en dan het liefst een meisje.

Kate Middleton wil nog een kind

Met een vierde kindje zou Kate een van haar grootste dromen in vervulling zien gaan, zo meldt Us Weekly. Maar haar echtgenoot had wel nog wat overtuiging nodig. “De gedachte om een vierde kind te krijgen was overweldigend”, aldus bronnen.

Zusje voor Charlotte

Maar het zou zomaar kunnen dat er binnenkort een broertje of zusje bijkomt voor zijn kroost. Kate’s verlangen voor een vierde kind zou de prins geïnspireerd hebben. “Bovendien houdt hij van en waardeert hij de veilige gezinssetting die hij vroeger zelf niet heeft gehad.” Middleton zou vooral haar dochtertje Charlotte nog een zusje willen geven, mede door haar eigen goede band met Pippa. “Ze wil dat Charlotte dezelfde fijne ervaring heeft: om op te groeien met een zusje om in vertrouwen te nemen en om op te letten.”

Lees ook
Zó denkt Kate Middleton over het ouderschap tijdens de lockdown

Gezinsuitbreiding

Met een voedingsrijk dieet hoopt Kate haar lijf voor te bereiden op de zwangerschap. Toch kan de hertogin zich op gaan maken voor een heftige tijd: tijdens het dragen van zowel George, Charlotte als Louis had ze last van hyperemesis gravidarum. Hierbij was ze extreem misselijk en vrouwen die hier last van hebben, kunnen soms tot wel zestig keer op een dag moeten overgeven. Middleton moest dan ook opgenomen worden in het ziekenhuis tijdens haar eerste twee zwangerschappen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: ANP