Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nieuw kapsel van Kris Jenner maakt de tongen los: ‘Ze lijkt niet heel jong…’

Nieuw kapsel van Kris Jenner maakt de tongen los: ‘Ze lijkt niet heel jong…’

Nieuw kapsel van Kris Jenner maakt de tongen los: ‘Ze lijkt niet heel jong…’

Kris Jenner (66) ziet er eigenlijk al jaren hetzelfde uit. Het zwarte pittige iconische kapsel kennen we allemaal inmiddels. Tot nu. Kris heeft namelijk een niewe hairdo en fans en het hele internet kunnen er niet over uit. Van een korte coupe gaat ze ineens naar langer haar.

Nieuw kapsel Kris Jenner

Bij RTL Boulevard bespreken ze de nieuwe lokken van Kris Jenner. “Ze had altijd van dat hele showbizz-haar. Dat zag er best perfect uit”, wordt gezegd. De foto’s van Kris’ oude en nieuwe kapsel worden eens goed bekeken. “Hier lijkt ze heel jong!”, zegt Nikkie Plessen bij de eerste foto. “Hier lijkt ze niet heel jong…”, vervolgt ze bij de volgende foto.

De tekst gaat verder onder de foto.

Kapsel aanpassen

“Nee, maar goed. Ze is inmiddels al 66 jaar hè”, neemt iemand het voor Kris op. “Dus misschien heeft ze nu gewoon gedacht: oké, ik ben gewoon wat ouder aan het worden. Ik pas m’n kapsel aan, aan de rest van m’n lichaam.”

Lees ook
Hester: ‘Johnny toch zijn talkshow laten presenteren was een gevalletje ‘alles voor de kijkcijfers’

Kris Jenner

Kris Jenner, beter bekend als Kristen Mary Jenner, is een Amerikaans televisiepersoonlijkheid en de bekende momager van de Kardashian-zusters. Sinds 2007 is de serie Keeping Up with the Kardashians op tv, waar Kris haar bekendheid vooral door verwierf. Haar kinderen zijn misschien nog wel bekender: Kourtney, Kim, Khloé en Rob Kardashian.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress