Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kanye West opgenomen in ziekenhuis

Kanye West opgenomen in ziekenhuis

Kanye West opgenomen in ziekenhuis

Gisteravond cancelde Kanye West plots de rest van zijn Saint Pablo tour, zonder enige aankondiging of uitleg. Er gingen al speculaties dat dit te maken had met gezondheidsproblemen van de rapper, en dit blijkt waar te zijn. Want Kanye is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis, meldt NBC News.

Voor eigen veiligheid
De 39-jarige rapper zou niet opgenomen zijn wegens een ongeval, maar bronnen melden dat Kanye voor zijn eigen veiligheid en gezondheid opgenomen is in het ziekenhuis te Los Angeles.

Verward
Bronnen melden tevens dat de famous-zanger eerder al een erg verwarde indruk maakte tijdens zijn concert in San Francisco. Kanye hield op het podium gedurende de show uit het niets een heel betoog over muzikanten Jay-Z en Beyonce, waarin hij het koppel in slecht daglicht plaatste. Daarnaast riep hij ook dat hij de nieuwe president Trump steunt – wat het publiek en al zijn fans totaal niet konden waarderen.

Traumatische ervaring
De reden voor de verwardheid van de rapper, is volgens bronnen de overval op zijn vrouw Kim Kardashian in Parijs afgelopen maand. Kanye zou het erg moeilijk hebben met het verwerken van deze heftige gebeurtenis, waar Kim onder schot werd gehouden op haar hotelkamer om vervolgens beroofd te worden van haar juwelen.

Bron: Telegraaf

Lees ook: