Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kanye West kapt opnieuw vroegtijdig concert af – én haalt uit naar Beyoncé

Kanye West kapt opnieuw vroegtijdig concert af – én haalt uit naar Beyoncé

Kanye West kapt opnieuw vroegtijdig concert af – én haalt uit naar Beyoncé

Dat Kanye geen makkelijk mens is, kan niemand zijn ontgaan. Hij jaagt regelmatig andere artiesten tegen zich in het harnas – die arme Taylor Swift moet het al jaren ontgelden – en zijn grootheidswaan kent geen grenzen. Toch maakt de zanger het deze keer wel heel bont met zijn publieke aanval op niemand minder dan Queen B.

Als het op concerten aankomt, heeft Kanye sowieso geen beste reputatie. De zanger maakt er een gewoonte van om te laat te komen en vervolgens abrupt van het podium te verdwijnen. Een enkele keer is dat terecht – zoals na de brute overval op Kim Kardashian in Parijs – maar vaak ook niet.

Voor het concert gisteravond in Sacramento in Californië was de zanger opnieuw veel te laat en verliet hij na slechts drie nummers en een soort woede-uitbarsting het podium.

Mannen onder elkaar

”Beyoncé, ik ben gekwetst”, zei Kanye tegen de menigte. “Ik heb gehoord dat jij hebt gezegd dat je niet wilt optreden tenzij je de prijs Video van het jaar wint van mij en ‘Hotline Bling’ (Drake). ”Soms zijn we teveel met politiek bezig en vergeten we wie we zijn in onze pogingen te winnen”, ging Kanye verder. Hij moedigde vervolgens Jay Z aan hem te bellen en met hem te praten ”als mannen onder elkaar”.

Beyoncé en Jay Z hebben nog niet gereageerd, maar op Twitter ventileren mensen al uitgebreid hun onvrede over het optreden van Kanye.

 

Lees ook:

Bron: Daily Mail, Algemeen Dagblad, Twitter