Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WAT?! Kanye West is nu blond!

WAT?! Kanye West is nu blond!

WAT?! Kanye West is nu blond!

Kanye West heeft gisteren zijn eerste publieke verschijning gemaakt nadat hij acht dagen was opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis. Hij zag er niet alleen goed uit, hij heeft ook zijn haren een beetje laten groeien én ze blond geverfd. Benieuwd wat Kim van zijn nieuwe look vindt…

Oef! We zijn zo blij dat Kanye zich al terug goed genoeg voelde om gisteren zijn eerste publieke uitje te maken na zijn vermeende breakdown op 21 november. De rapper bracht een bezoekje aan de ‘Rick Owens: Furniture’-tentoonstelling in het Museam of Contemporary Art’s Pacific Design Center in West-Hollywood, waar ook zijn eigen kunstcollectie wordt klaargestoomd voor de grote opening op 16 december.

Nieuwe coupe

De voorbije drie weken is Kanye niet zichtbaar geweest voor de media, en heeft hij dus tijd gehad om zijn haren te laten groeien. Gisteren was zijn gladgeschoren hoofd dus nergens te bespeuren én de rapper heeft voor de gelegenheid ook een kleurtje toegevoegd aan zijn nieuwe coupe. ‘Blondes have more fun’ zal Yeezy gedacht hebben, want de 39-jarige zanger heeft zijn manen goudblond geverfd.

Verwijderd

Kunstenaar Giovanni Bassan was ook aanwezig op de kunstexpositie en maakte een foto van de geblondeerde rapper die hij vervolgens op Instagram plaatste. “K’s in da house'” schreef hij bij het plaatje, maar hij haalde het kiekje iets later terug offline. Het lijkt dus al iets beter te gaan met Kanye West, maar of zijn huwelijk met Kim Kardashian na alles zal standhouden, is nog af te wachten.

Wat vinden jullie van zijn nieuwe look?

© Instagram giovannileonardobassan

Lees ook: