Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat?! Deze kandidaat uit Boer Zoekt Vrouw blijkt helemaal geen boer te zijn

Wat?! Deze kandidaat uit Boer Zoekt Vrouw blijkt helemaal geen boer te zijn

Wat?! Deze kandidaat uit Boer Zoekt Vrouw blijkt helemaal geen boer te zijn

Zondagavond werd de aftrap gegeven van het nieuwe seizoen van ‘Boer Zoekt Vrouw Internationaal’. De knappe boer Marc Verkuyl werd onmiddellijk tot favoriet gekroond, maar nu blijkt dat hij eigenlijk helemaal geen boer is.

Zo zou de 37-jarige Marc door een Amsterdams uitzendbureau geplaatst zijn in de viskwekerij in Zambia. Hierdoor is hij niet de eigenaar van de kwekerij en kan hij vervolgens niet als boer omgeschreven worden, maar wel als manager zegt Quote.

Birgit Jansen, woordvoerder van KRO-NCRV, laat weten dat de omroep die BZV uitzendt niet akkoord gaat met deze kritiek. „Hij voldoet aan de voorwaarden om mee te doen aan Boer Zoekt Vrouw, want hij is werkzaam in de agrarische sector en op zoek naar de liefde. Wel is de sector waarin hij werkt voor ons een nieuwe sector,” zegt Birgit. “Het is voor ons geen voorwaarde dat de boeren zelf de eigenaars zijn van de bedrijven waar ze werken.”

Marc gaf later in het ‘Boer Zoekt Vrouw Magazine’ zelf aan dat hij geen ambities heeft om de eigenaar van de viskwekerij te worden. Er zou wel een kans bestaan dat hij in de toekomst een eigen kwekerij zal opstarten, maar dat dit eerder een melkveehouderij zou zijn. Dat Marc alvast denkt als een echte boer, bewijst hij met zijn volgende uitspraak: “Ik wil een grote trekker. De grootste die er bestaat. En daar ga ik dan mee naar de Albert Heijn, haha!”

Copyright: KRO-NCRV/Linelle Deunk

Lees ook: 

Bron: Metro