Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kaj Gorgels en vriendin Jessie Jazz wonen nu op Ibiza: “Eindelijk thuis”

Kaj Gorgels en vriendin Jessie Jazz wonen nu op Ibiza: “Eindelijk thuis”

Kaj Gorgels en vriendin Jessie Jazz wonen nu op Ibiza: “Eindelijk thuis”

Expeditie Robinson presentator Kaj Gorgels (30) en zijn vriendin Jessie Jazz Vuijk (26) kunnen vanaf gisteren Ibiza hun thuis noemen. Het stel kocht daar een (extreem mooie) woning en ‘gaat hun droom najagen’. 

Kaj en Jessie naar Ibiza

Vorige maand vertelde Kaj Gorgels aan RTL Boulevard over de Spaanse villa die het stel heeft kunnen kopen. “Het was voor ons altijd een droom om in het buitenland te gaan wonen. Een aantal maanden geleden zijn we tegen huis aangelopen. Toen hebben we eigenlijk vrij impulsief gezegd: we doen het gewoon. Waarom pas later? Waarom pas als je met pensioen bent?”

We’re going to Ibiza

En gisteren was het dus zover, zo is te zien op de Instagram stories van voormalig Miss Nederland Jessie Jazz. We volgen ze vanaf het moment dat ze hun auto in Nederland instappen onderweg naar het vliegveld: “It’s time, we gaan naar Ibiza’, schrijft Jessie erbij.

Lees ook: 
Expeditie Robinson napraat: Hij ziet eruit alsof ‘ie stinkt in de ochtend

‘Dankbaar, maar zo moe’

Eenmaal op Ibiza is te zien hoe de deuren van hun villa opengaan en dat er direct vrienden in huis zijn. De verhuizing wordt goed ingeluid met een etentje. Vervolgens zien we Jessie in bed liggen en vertelt ze dat ze hartstikke moe is nu: “Er valt echt zo’n last van mijn schouders, nu we hier zijn. Ik had het nooit verwacht dat dit mogelijk zou zijn, alles is echt mogelijk. Ik ben zo dankbaar, maar aankomende tijd ga ik echt bijtanken. Ik ben kapot.”

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress