Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wauw: Juvat Westendorp neemt na 16 jaar (!) afscheid van lange lokken (bij opmerkelijke kapper)

Wauw: Juvat Westendorp neemt na 16 jaar (!) afscheid van lange lokken (bij opmerkelijke kapper)

Wauw: Juvat Westendorp neemt na 16 jaar (!) afscheid van lange lokken (bij opmerkelijke kapper)

Negen jaar geleden verscheen er op de dansvloer van ‘So You Think You Can Dance’ een knappe Amsterdammer met betoverende lange krullen, Juvat Westendorp. Zijn carrière ging daarna als een speer, maar zijn kapsel bleef al die tijd hetzelfde, tot nu. Na zestien jaar lang haar, heeft de danser en acteur de schaar in z’n lange lokken gezet.

Bye bye, bos met haar

Of nou ja, niet zelf natuurlijk. Al is de keuze voor zijn kapper ook niet bepaald ‘natuurlijk’. Niemand minder dan pianovirtuoos Wibi Soerjadi kreeg de eer Juvat’s prachtige kapsel te kortwieken. “Even ‘bijpunten’… Bedankt hé, Wibi Soerjadi”, schrijft Juvat bij een video waarin te zien is hoe zijn Superkids-collega zijn beroemde paardenstaart afknipt. #random

‘New hair, new me’

Het resultaat? De eerste beelden van de sexy Onze Jongens-acteur met een ‘kort, pittig kapsel’. De knipbeurt ging Juvat echter niet in de koude kleren zitten. “Zoals Samson zijn krachten verloor dankzij Delila, waarna hij aan de filistijnen werd overgeleverd. Zo verloor ik gister mijn krachten dankzij Wibis Soerjadi en Hair by shah en ben ik overgeleverd aan jullie. Kom maar door met de grapjes. Het heeft zestien jaar geduurd, maar het is zover. New hair, new me!”, schrijft hij.

Voor een nieuwe rol?

De vraag is of we echt moeten gaan wennen aan de nieuwe look van Juvat, of dat hij zijn lange lokken voor een rol heeft opgeofferd en zo snel mogelijk weer laat aangroeien. Hij schrijft immers ook: “Komt trouwens wel goed uit, want vanaf deze week speel ik ook weer een nieuwe rol in een speelfilm. Welke, dat is laat ik nog even in het midden. Je weet wel, ‘spanningsopbouw’.”

Lees ook
Juvat Westendorp en ‘The Voice’-vriendin zetten punt achter hun relatie

Complimenten

Hoewel sommigen het ‘zonde’ vinden, zijn de reacties overwegend positief. Radio-dj en presentatrice Marieke Elsinga vindt de hartenbreker er zelfs beter uitzien en blijft hem ‘gewoon knap’ vinden. Barbara Sloesen, die óók bijna weer te zien is in een heerlijke nieuwe zwijmelfilm, vindt het korte kapsel Juvat ‘GOED’ (in caps) staan. Dus voor een rol of niet, het zo laten, blijkt zeker het overwegen waard.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress