Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Juvat Westendorp over uit de hand gelopen grap: ‘Niet boos zijn, hè?’

Juvat Westendorp over uit de hand gelopen grap: ‘Niet boos zijn, hè?’

Juvat Westendorp over uit de hand gelopen grap: ‘Niet boos zijn, hè?’

Danser en acteur Juvat Westendorp (31) dacht eerder deze week een goede grap uit te halen met zijn fans en volgers. Maar dat geintje hakte erin en ging al gauw een eigen leven leiden. Op Instagram kletst hij nu de boel weer recht, hopend dat hij zijn fans niet al te boos heeft gemaakt…

Geschokt door knipbeurt

De Onze Jongens-ster liet maandag weten zijn prachtige lange lokken – toch wel een beetje z’n handelsmerk – na zestien jaar te hebben laten knippen. Niemand minder dan collega en pianovirtuoos Wibi Soerjadi zette voor het oog van de camera de schaar in zijn jaloersmakende krullen, met schokkende reacties tot gevolg. “New hair, new me”, schreef hij.

Goedmakertje

Wat blijkt nu: het was allemaal nep. “Een spontaan grapje liep een béétje uit de hand. Tof om te zien dat jullie zo begaan zijn met mijn kapsel, maar het gaat er voorlopig echt niet af!”, benadrukt Juvat. Als goedmakertje deelt hij een rits foto’s van toen zijn haar wél echt kort was, foto’s van een vijftienjarige knappe jongeman.

‘Zo lijk ik op m’n broertje’

“Overigens best geinig om te zien dat ik best veel op mijn broertje IJsbrand (27) lijk als ik mijn haar echt zou afknippen”, constateert Juvat verder in de post. Hij heeft gelijk, zo kunnen we vanaf foto vier in de post zien.

Lees ook
Wauw: Juvat Westendorp neemt na 16 jaar (!) afscheid van lange lokken (bij opmerkelijke kapper)

‘Niet boos zijn hé?’

Zoals vermeld waren veel fans in shock dat de lange manen verdwenen waren. Maar er waren ook positieve reacties. Radio-dj en presentatrice Marieke Elsinga vond de hartenbreker er zelfs beter uitzien en zei hem ‘gewoon knap’ te blijven vinden. Barbara Sloesen vond het korte kapsel Juvat ‘GOED’ (in caps) staan. Juvat hoopt dat hij niet teveel reuring heeft veroorzaakt. hij sluit hoopvol af met “niet boos zijn hè”, gevolgd door een kusje en en hartje.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress